Ο Άδωνις κουράστηκε να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση

Και τι θα απογίνουν ο Πορτοσάλτε και ο Οικονόμου... 

NewsRoom 16/02/2021 | 13:22

Αντιμέτωπος με σοβαρά υπαρξιακά ερωτήματα φαίνεται πως είναι ο  Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών ο υπουργός φαίνεται πως απηύδησε να βλέπει συνέχεια τον εαυτό του στα κανάλια και στην τηλεόραση.

Τι να πούμε κ εμείς δηλαδή, που μέχρι τώρα ξυπνούσαμε με τα τηλεοπτικά ξεσπάσματα του Άδωνι και πέφταμε για ύπνο με τις φωνές του για καληνύχτα. 

Υπάρχει η πιθανότητα βέβαια ο αντιπρόεδρος να θέλει με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσει την τηλεοπτική καραντίνα την οποία θέλει να του επιβάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Από την άλλη μπορεί να έχουμε να κάνουμε με μια σπάνια κρίση αυτογνωσίας.

Ό,τι και να συμβαίνει πάντως, πρέπει να αρχίσουμε να εξοικειωνόμαστε με την απουσία του σπουδαίου αυτού πολιτικού.

Αποκτά επιπλέον ιδιαίτερη σημασία ότι την αποκάλυψη για την βαριά απόφαση του Άδωνι την έκανε μέσο σχεδόν στρατευμένο στον αγώνα της κυβέρνησης .

Ο Άδωνις έβαλε στοίχημα. Έβαλε, λέει στοίχημα με τον… εαυτό του ότι δεν θα βγαίνει για ένα διάστημα στα κανάλια

Αυτό μας πληροφορεί η στήλη «Βηματοδότης», η οποία μάλιστα απευθύνθηκε στον υπουργό αναζητώντας τους λόγους της απόφασής του.

«Αληθεύει κύριε υπουργέ, ότι δεν θα βγαίνετε στα κανάλια;»,  ρώτησε η στήλη τον Άδωνι.

– Ναι, αληθεύει…

– Γιατί τι συνέβη;

– Τίποτα, απλώς βαρέθηκα, κουράστηκα στα κανάλια…

– Μήπως σας το επέβαλε κανείς; Μήπως σας επέβαλαν αφωνία;

– Ποιος να μου επιβάλει εμένα αφωνία; Ίσα- ίσα που ο Μητσοτάκης μου λέει να βγαίνω, αλλά εγώ κουράστηκα να βγαίνω στα κανάλια…

Στη συνέχεια πάντως στο δημοσίευμα, τονίζεται πως πολλοί ήταν αυτοί στη ΝΔ που δεν είδαν με καλό μάτι τη δήλωση του Άδωνη να του παραδώσουν τα κλειδιά (λόγω lockdown) οι καταστηματάρχες του λιανεμπορίου.