Newsroom

Newsroom

O Άδωνις χαλαρώνει παίζοντας τέννις και οδηγώντας πυροσβεστικό

Η ανεργία καλπάζει, η παραγωγική δραστηριότητα έχει τελματώσει αλλά ο υπουργός ανάπτυξης το «γλεντάει»

118429453 4569666899740160 8859881765535628335 n

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας με την μάχη απέναντι στην πανδημία να κορυφώνεται και την κρίση να πλησιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο, ευτυχώς υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δεν χάνουν το γέλιο και το κουράγιο τους. Το «ρίχνουν έξω» σαν να μην τρέχει τίποτα προσφέροντας ένα πολύτιμο μήνυμα αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία.

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και υπουργό ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, που μέσα στη θύελλα της συγκυρίας βρήκε χρόνο και να σκοράρει στα κορτ αλλά και για να φωτογραφηθεί παριστάνοντας τον οδηγό πυροσβεστικού οχήματος.

Ο απτόητος Άδωνις χθες πήρε τη νίκη με 2-1 σετ στο πρώτο γύρο του τουρνουά τένις που συμμετέχει στο ΟΑΚΑ και το πανηγύρισε δεόντως. Ήταν μάλιστα τόση η χαρά του, που μοιράστηκε αναλυτικές  λεπτομέρειες του αγώνα με ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Στο ποστάρισμα του υπουργού μπορούμε να τον απολαύσουμε και εν δράσει… Ο υπουργός ανέβασε φωτογραφίες που σκοράρει, πανηγυρίζει φωτογραφία ακόμα και που πίνει νερό.

 Αν θέλετε να μάθετε για την εξέλιξη του αγώνα ακολουθεί ανατριχιαστική περιγραφή από τον Άδωνι: 

“Σήμερα έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο τουρνουά τένις στο ΟΑΚΑ. Κληρώθηκα με έναν πολύ δυνατό παίκτη τον κ. Ηλία Πιτσίκο. Ξεκινήσαμε το πρώτο γκέϊμ και κράτησε σχεδόν 20’. Προηγήθηκε 5-1 και λέω πάει, το γύρισα όμως σε 5-4 και έχασα τελικά 6-4 το πρώτο σετ. Στο δεύτερο μπήκα συγκεντρωμένος, προηγήθηκα με 4-0, κέρδισα 6-2 και πήγαμε στο τάϊ μπρέικ στα 10. Μετά από μάχη κέρδισα 10-7 και προκρίθηκα. Ο αθλητισμός είναι Υγεία και Ποιότητα Ζωής, να κάνετε όλοι σας κάτι που να σας ευχαριστεί και να σας κάνει να κρατάτε μία καλή φυσική κατάσταση. Πάμε τώρα για τον επόμενο γύρο αλλά πήρα μεγάλη χαρά σήμερα και ευχαριστώ τον Ηλία ήταν πολύ δυνατός και δίκαιος παίκτης”.

Εκτός από αθλοπαιδιές η χθεσινή μέρα είχε και ενσταντανέ όπου ο υπουργός ποζάρει σαν μοιραίος οδηγός πυροσβεστικού.

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό