Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί "κορυφαίο" ακόμη κι αυτόν τον χυδαίο ιερέα (video – εικόνες)

Με βαριές εκφράσεις και ύβρεις επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης ιερέας στη Ρόδο με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών για το Σκοπιανό. Ο ιερέας ακούγεται να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς όπως κοπρίτες, ελεεινοί, πρόστυχοι ενώ χαρακτηρίζει τη Βουλή «απόπατο της Δημοκρατίας».

5b2bbf5e1dc52487148b4569

Σε άλλο σημείο ο έξαλλος παπάς ακούγεται να λέι: «Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε ενταταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας». Ακόμα χειρότεροι είναι, τέλος, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί για τους ομοφυλόφιλους, ενώ οργή προκαλεί το γεγονός ότι κανένας από τους πιστούς δεν αντιδρά.


Ο συγκεκριμένος, ομοφοβικός ιερέας δεν εμφανίζεται στο προσκήνιο πρώτη φορά με αφορμή το Μακεδονικό. Από πέρυσι άλλωστε κυκλοφορεί στο youtube βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να υβρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση επειδή είναι άθεοι. 

Κι ενώ θα ήταν αφελές να περιμένουμε για παράδειγμα κάποια αντίδραση από την Εκκλησία η οποία ανέχεται άλλους κι άλλους όπως για παράδειγμα τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, θα περιμέναμε τουλάχιστον, ο υβριστής αυτός να μη χαίρει της εκτίμησης πολιτικών προσώπων. Τουλάχιστον όχι πολιτικών προσώπων που αυτοπαρουσιάζονται ως φιλελεύθεροι. 

Και ποιος νομίζετε ότι έχει εκδηλώσει τον ενθουσιασμό του για τον συγκεκριμένο ιερέα; Σωστά μαντέψατε! Είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος θεωρεί τον Παπαχρήστο «κορυφαίο». Αυτό τουλάχιστον έγραφε στο facebook αλλά και στο twitter του τον Απρίλιο του 2017. 

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει ενθουσιαστεί κατά καιρούς και με άλλους ακροδεξιούς. Ακόμη και με κάποιους που ζητούσαν «μια σφαίρα στο κεφάλι» των «αναρχοκουμουνιών». Ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε χαρακτηρίσει άψογο τον ακροδεξιό ραβίνο Μορδεχάι Φριζή ο οποίος απειλούσε ανοικτά «τα αναρχοκομμούνια του Ρουβικώνα».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…