Ο Άδωνης επιτέθηκε και στους εμπόρους χαρακτηρίζοντάς τους γκρινιάρηδες

Ο υπουργός Ανάπτυξης μετά το παραλλήρημα κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ τα έβαλε και  με τους εμπόρους, χαρακτηρίζοντας «γκρίνια» την έντονη αντίδραση στα νέα κυβερνητικά μέτρα.

5076448

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους πολίτες. Μάλιστα οι περισσότερες έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι από τα μέτρα εξαιρούνται τα σουπερμάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων και οι χώροι άσκησης του θρησκευτικού δικαιώματος. Η κυβερνητική γραμμή γνωστή για τους αντιρρησίες …κουνώντας το δάχτυλο και απειλώντας τους ότι αν θέλουν να κάνουμε γιορτές φέτος πρέπει να ακολουθήσουν την κυβερνητική πεπατημένη.

Πρώτοι που δέχθηκαν τα πυρά ήταν οι έμποροι με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό ανάπτυξης να αναφέρει στο Mega ότι πρέπει να σταματήσουν να  να γκρινιάζουν 
«Το να κάνεις ένα σκανάρισμα το free pass ή το rapid test δεν είναι τίποτα τρομερό, για να είμαστε σοβαροί, δεν είναι σπουδαία επιβάρυνση. Ακούω τους εμπόρους που δυσανασχετούν. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν θέλουν να έχουμε πάλι γιορτές με click away να μην πάρουμε κανένα μέτρο. Αν δεν το θέλουν, και φαντάζομαι δεν το θέλει κανείς, πρέπει να πάρουμε μέτρα». 

«Έχουμε μονίμως το ίδιο πράγμα με τα μέτρα. Τα μέτρα δε θα έχουν αρνητική επίπτωση στο εμπόριο, είναι πολύ εύκολα στην τήρησή τους. Λιγότερη γκρίνια στη ζωή μας και περισσότερη καλή διάθεση. Η γκρίνια κάνει κακό στο εμπόριο. Δεν καταλαβαίνω η συνεχής γκρίνια για οτιδήποτε γίνεται σε τι ωφελεί».

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…