Κυβέρνηση «ακορντεόν»… ο Άδωνις έμαθε για το lockdown από την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ

Τι να τον κάνεις τον υπουργό Υγείας και το κυβερνητικό σχέδιο όταν έχεις το συγκρότημα Αλαφούζου

5033420

Σαν καλοκουρδισμένο ρολόι φαίνεται πως λειτουργεί η κυβέρνηση στη μάχη με τον κορονοϊό. Το επιτελείο Μητσοτάκη σε απόλυτο συντονισμό με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη δίνουν τον αγώνα για τη δημόσια υγεία, συντεταγμένα και μαεστρικά.

Μακάρι όλα αυτά να ήταν αλήθεια αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα φανερώνει μια κυβέρνηση σε απόλυτη αποσύνθεση. Σήμερα νωρίς το πρωί ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έριξε τη «βόμβα» λέγοντας πως θα εισηγηθεί σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου στην Αττική και απ΄ότι φάνηκε κανείς στην κυβέρνηση δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτό το ενδεχόμενο

Λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στο ΣΚΑΪ όπου και του «ανακοινώθηκε» η δυσάρεστη εξέλιξη. Οι αντιδράσεις του υπουργού κυμάνθηκαν από αμηχανία, ελαφρύ κοκκίνισμα λόγω εκνευρισμού, μεγάλες σιωπές και το αμίμητο… «εφόσον το είπε ο υπουργός Υγείας, τι να σχολιάσω εγώ;».

Μάλιστα ο Άδωνις στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να καλύψει κάπως την πολιτική του μοναξιά, έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι δεν ξαφνιάστηκε από την είδηση, καθώς είχε ενημερωθεί για το ζήτημα από την Καθημερινή.

Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ διάβασαν τη δήλωση του Βασίλη Κικίλια και μετά από μια παύση λίγων δευτερολέπτων ο υπουργός ψέλλισε… «Εφόσον το είπε, τι να σχολιάσω εγώ;»

Στη συνέχεια ο υπουργός ερωτήθηκε αν ήξερε για την εισήγηση Κικίλια.για να απαντήσει: «Ότι τα κρούσματα είναι ανησυχητικά το ξέρουμε όλοι, το γράφει και η Καθημερινή στο πρωτοσέλιδο. Δεν είπε κάτι κρυφό ο κ. Κικίλιας, είπε ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στο σύστημα Υγείας».

Η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου επέμεινε να τον ρωτά αν ήταν ενήμερος για την εξέλιξη και έτσι ο Άδωνις αναγκάστηκε να επαναλάβει… «Μα σας είπα, το έχει η Καθημερινή».

 

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…