Ο Άδωνης αποδομεί την ίδια του την ύπαρξη: Η συχνή έκθεση στα τηλεπαράθυρα βλάπτει

«Βαριές κουβέντες» από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ

Άδωνης 1

Μετά την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για debate σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ δεν τα πάει και πολύ καλά στην εύρεση δικαιολογίας για να το αποφύγει.

Από χθες το βράδυ, στελέχη της ΝΔ  προσπαθούν να πιαστούν από κάπου έτσι ώστε να αποφύγουν ενδεχόμενη τηλεμαχία. Αυτός που όμως ξεχώρισε, για άλλη μια φορά, είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο πολιτικός που εμφανίζεται περισσότερες φορές στις οθόνες μας από τον οποιοδήποτε, έχοντας «πιάσει» μόνιμα καρέκλα στον ΣΚΑΪ, κλήθηκε μέσω twitter να απαντήσει για την πρόσκληση του Πρωθυπουργού προς τον κ. Μητσοτάκη.

Αντί μιας σοβαρής απάντησης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ισχυρίζεται ότι «δεν γίνεται να βγάζουμε τους αρχηγούς στα παράθυρα κάθε μέρα», αποδομώντας, μ’ αυτόν τον τρόπο, την ίδια του την ύπαρξη.

Συγκεκριμένα, γράφει: 

Μα σας απήντησα από χθες νομίζω. Ευχαρίστως μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Σε μη προεκλογική περίοδο έχει γίνει ποτέ debate; Να βγάζουμε τους αρχηγούς και στα παράθυρα λέτε κάθε μέρα;

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…