Ο Αδωνης «άδειασε» τον Τσακλόγλου για τον… ντελιβερά δικηγόρο

Ούτε ο Αδωνης Γεωργιάδης δεν άντεξε την αθλιότητα των δηλώσεων του υφυπουργού Εργασίας Πάνου Τσακλόγλου και έσπευσε να τον αδειάσει.

ΛΑδωνης

Προσπαθώντας να καλύψει τον Παναγιώτη Τσακλόγλου, σχετικά με προκλητική του δήλωση για τους δικηγόρους που σήκωσε αντιδράσεις, ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναγκάστηκε να τον αδειάσει κάνοντας λόγο για ατυχέστατη και «πολύ λανθασμένη» δήλωση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Διαβάστε επίσης-Οι δικηγόροι καλούνται από τον Υφυπουργό Εργασίας να γίνουν ντελιβεράδες

Υπενθυμίζεται πως καλεσμένος σε εκπομπή του Action24 την Παρασκευή, ο κ. Τσακλόγλου, όταν ο παρουσιαστής του είπε πως «έχω φίλο δικηγόρο ο οποίος δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο και παίρνει 900 ευρώ και έχω φίλο ντελιβερά, ο οποίος βγάζει 1.400», του απάντησε «ο φίλος σας ο δικηγόρος γιατί δεν πάει να δουλέψει ντελιβεράς;». Λίγη ώρα αργότερα βέβαια ο υφυπουργός ανακάλεσε μετά τον σάλο και ζήτησε συγγνώμη για δήλωση

Διαβάστε επίσης-Τώρα ζητάει συγγνώμη ο Π. Τσακλόγλου-Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους

Μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Έχει υπάρξει μία μεγάλη, δίκαιη αντίδραση του δικηγορικού κόσμου για μία ατυχεστάτη, πολύ λανθασμένη δήλωση του κ. Τσακλόγλου. Θέλω ως υπουργός Εργασίας, να ζητήσω συγγνώμη απ’ όλους τους δικηγόρους της χώρας και τους λέω, σε καμία περίπτωση, αυτό, εν είδει, τηλεοπτικής ελαφρότητας, ελέχθη εκείνη την ώρα. Αυτή η δήλωση, δεν εκφράζει ούτε το υπουργείο Εργασίας, ούτε την κυβέρνηση, ούτε και τον κ. Τσακλόγλου. 100% έχει άδικο στον τρόπο που το εξέφρασε ο κ. Τσακλόγλου».

 

 

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…