Ο 902 δημοσιεύει ονόματα και φωτογραφίες των φασιστών που επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ - Θα τους πιάσει τώρα η ΕΛΑΣ;

Ποιοι είναι οι πέντε φασίστες που κατονομάζει το ΚΚΕ - Δείτε τις φωτογραφίες

NewsRoom 04/10/2021 | 11:42

Την ταυτότητα των δραστών της δολοφονικής επίθεσης που πραγματοποίησαν φασίστες χθες, με αλυσίδες μαχαίρα και tasers, ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη αναγνώρισαν κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες της πλατείας.

Όπως αναφέρει ο 902.gr, οι ναζί εγκληματίες επιτέθηκαν θρασύδειλα με τα όπλα τους τραυματίζοντας 5 μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που πραγματοποιούσαν μαζική πολιτική εξόρμηση στο σημείο με το Κάλεσμα της ΚΕ στο λαό της περιοχής, μέρα μεσημέρι, σε μια κατάμεστη πλατεία από κόσμο και παιδιά.

Παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι της περιοχής και οι θαμώνες στα μαγαζιά της πλατείας αναγνώρισαν με ευκολία την ταυτότητα των ναζί, η αστυνομία έχει επιδείξει μια απαράδεκτη στάση, καθώς μετά την επίθεση οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές σε απομακρυσμένα σημεία και μάλιστα ανηλίκων που δεν είχαν καμία σχέση με την επίθεση.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες (με επεξεργασία). Σημειώνεται ότι στο portal του ΚΚΕ οι φωτογραφίες υπάρχουν χωρίς επεξεργασία, και τα ονόματα είναι ολόκληρα.

Ν. Ν. και Μ. Ν.

 Σ. Π.

 Γ. Σ.

 Μ. Λ.