Ν

Ντάμα

Ντύσου, ξυρίσου, φωτογραφίσου και… κοιμήσου

Με ένα σεξιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα μία Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία έχει γίνει γνωστή στα social media και μόνο εκεί από τις προκλητικές της τοποθετήσεις, αποφάσισε να βάλει απέναντι γυναίκες που «ανεβάζουν» φωτογραφίες με τρίχες στα πόδια, στις μασχάλες, στο μουστάκι, με ραγάδες, με πανάδες, κυτταρίτιδα και oversize ρούχα κι άντρες που τους αρέσει να ξυρίζονται και να βάφονται.

latinopoulou 1 0

*** Δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό, υποστηρίζει. Φυσιολογική είναι αυτή, αυτά που λέει και όλοι οι παραπάνω είτε πρέπει να σβήσουν τους λογαριασμούς τους στα social media, είτε ακόμα καλύτερα να μην κυκλοφορούν καν. Γιατί που ξέρεις μπορεί η Αφροδίτη να συναντήσει κανέναν ξυρισμένο στον δρόμο ή καμία αξύριστη (που να έχει και κυτταρίτιδα) και να ψάχνει να βρει περίπτερο για ν’ αγοράσει νερό «Evian», να πιει, να συνέλθει.

 

*** Να πούμε και ένα μπράβο στη Φαίη Σκορδά που δεν μάσησε και έκανε κανονικές, δημοσιογραφικές, ερωτήσεις στην κυρία Λατινοπούλου την επόμενη μέρα του βίντεο.
Βασικά σε πέντε λεπτά την ισοπέδωσε. Άσκησε το λειτούργημα της δημοσιογραφίας με τέτοιον τρόπο που κάποιοι άλλοι που αυτοαποκαλούνται ως δημοσιογράφοι και βγαίνουν καθημερινά στα παράθυρα και έχουν εκπομπές δεν το έχουν κάνει στα 20 και στα 30 χρόνια καριέρας.
Θα μου πεις τη καριέρα είναι αυτή; Αλλά αυτή μια είναι άλλη κουβέντα.

*** «Αυτοί που ήρθαν ξέρουν από σημάδι, καθαρίζουν κατευθείαν» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για την γκανγκστερική επίθεση στα Σεπόλια και γι’ αυτό να μην φοβάται ο κόσμος. Να κοιμάται ήσυχος και να κυκλοφορεί όπου θέλει.
Η Δημοκρατία και η κοινωνία κινδυνεύουν μόνο αν ρίξουν τρικάκια ή γράψουν με μαρκαδόρο στην πολυκατοικία του Άρη.
Όλοι το ξέρουν αυτό.

*** Και ενώ οι σφαίρες περνούν πάνω από τα κεφάλια ανυποψίαστων, ο Μητσοτάκης αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να δημιουργηθεί η Πανεπιστημιακή Αστυνομία.
Το οργανωμένο έγκλημα μπορεί να περιμένει.

*** Το οργανωμένο έγκλημα και τα κυκλώματά του «μπορούν να επηρεάσουν ακόμη και τη λειτουργία των θεσμών, στη Δικαιοσύνη, στην Αστυνομία, στα Μέσα και στη Διοίκηση».
Θα μπορούσε να το πει ο κυρ Κώστας που κάθεται όλη μέρα στο καφενείο απέναντι και σχολιάζει, αλλά το είπε ο αρμόδιος υπουργός για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και των κυκλωμάτων. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

*** Καταλαβαίνετε πόσο σοβαρό είναι αυτό που είπε; Καταλαβαίνετε τι καρφί πέταξε; Για ποιους θεσμούς μιλά που επηρεάζονται από το οργανωμένο έγκλημα; Για ποια διοίκηση; Κάπου πάει εμένα το μυαλό μου…

*** Σημασία έχει η επικοινωνία και όχι η ουσία. Το είχε πει ο Μητσοτάκης. Δεν θα το κάνουν πράξη τα λιμά;
Ο Άδωνις, που λέτε, ανέβασε, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από τον τελικό του Γουέμπλεϊ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ, φωτογραφία το εισιτήριο του αγώνα και έγραψε: «Διότι κάποιοι έζησαν και αυτό!».

 

*** Ναι, σίγουρα κάποιοι το έζησαν αυτό, αλλά σίγουρα όχι ο Άδωνις. Γιατί; Διότι ο υπουργός της καρδιάς μας γεννήθηκε έναν χρόνο αργότερα. To 1972.

*** Μου θύμισε τον Κυρανάκη που έλεγε ότι έγινε ΑΕΚ επειδή είδε στα έξι του χρόνια (το 1992) τον Ντέμη Νικολαΐδη ν’ ανεβαίνει στα κάγκελα της σκεπαστής. Μόνο που ο Νικολαΐδης είχε ανέβει στη σκεπαστή επτά χρόνια αργότερα. Το 1999.

*** Πέρασα τις προάλλες από την Ομόνοια και είδα κάτι συσκευές σαν εκείνες με το μωβ φως που πάνε πάνω οι μύγες και σκοτώνονται. Αυτές μωρέ που έβαζαν παλιότερα στα κρεοπωλεία.
Τελικά έμαθα ότι δεν είναι για να σκοτώνονται οι μύγες, αλλά αντικαθιστούν, λέει, τα δέντρα. Κάθε συσκευή είναι σαν 30 δέντρα.
Ε, ας κόψουμε τότε όλα τα δέντρα, να χτίσουν αυτοί που θέλουν εκεί που θέλουν κι ας βάλουμε αυτά στη θέση τους. Να μην τα τρέχουμε κάθε τόσο να σβήνουμε φωτιές.

atmosfaira

*** Το ΚΑΣ το 2017 απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Οίκου Gucci για επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη. Τώρα είπε «ναι» στην πρόταση του Οίκου Dior. Το περίεργο δεν είναι αυτό. Το περίεργο είναι ότι στην πρώτη περίπτωση θα έμπαιναν στα δημόσια ταμεία δύο εκατ. ευρώ, ενώ τώρα θα μπουν 270.000 ευρώ. Λέτε να φταίει το τσιμέντωμα της Μενδώνη, ή απλά τόσα μας είπαν;

*** Αν θα πληρώνονται με ρεπό οι υπερωρίες, ας γίνει η αρχή από τους βουλευτές, τους υπουργούς και τους χιλιάδες μετακλητούς της Νέας Δημοκρατίας που κάθε μήνα «ανεβάζουν» στη Διαύγεια τις υπερωρίες τους και τα χιλιάδες ευρώ που παίρνουν εξτρά κάθε μήνα ανά φορέα και υπουργείο.

*** Σάρωσε το τραγούδι του Μιθριδάτη στο youtube. Έφτασε το 1,5 εκατ. views, αλλά στις τάσεις δεν μπήκε ποτέ.

*** Κλείσε λίγο το παράθυρο, βρωμάει χούντα…

Y.Γ.: Άντε και καλή μας αρχή.

Πηγή: Documentonews

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…