Newsroom

Newsroom

Μίλησε η Λίνα Κλείτου για τη Μάγδα Φύσσα… η Λίνα Κλείτου 

Ντροπιαστική επίθεση από τη δημοσιογράφο στη Μάγδα Φύσσα - Την κατηγορεί για προπαγάνδα

Screenshot 4 0

Αντιδράσεις και οργή έχει προκαλέσει η απροκάλυπτη επίθεση της Λίνας Κλείτου προς τη Μάγδα Φύσσα. Η δημοσιογράφος φαίνεται πως ενοχλήθηκε πολύ από τη στάση της Μ. Φύσσα στη χθεσινή δίκη του  Ζακ Κωστόπουλου και προχώρησε σε μια ντροπιαστική ανάρτηση.

Στην τοποθέτηση της η Λ. Κλείτου όχι μόνο συγκρίνει πένθη και πόνους, αφού τολμά να συγκρίνει τη στάση της μάνας του Aξαρλιάν με τη στάση της Μάγδας Φύσσα αλλά στη συνέχεια, επιτίθεται στη μάνα του Παύλου κατηγορώντας την ουσιαστικά για προπαγάνδα.

«Υπάρχει η μάνα Αξαρλιάν. Υπάρχει  και η μάνα Φυσά.Υπάρχει ο βουβός θρήνος, της πρώτης.Υπάρχει και ο παρεμβατικός  πόνος της δεύτερης, που καταλήγει   ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα. Κάπου εκεί, τον σεβασμό που κερδίζει η πρώτη, τον χάνει η δεύτερη. Μαθήματα ζωής…», έγραψε αναλυτικά στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος προκαλώντας οργισμένα σχόλια εναντίον της.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον πάντως να μας πει η Λίνα Κλείτου πώς σχολιάζει τον χθεσινό, ωμό τραμπουκισμό του Σ. Μαυροειδάκου στην Μάγδα Φύσσα. Τι έχει να πει η δημοσιογράφος για την απόφαση του γ.γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών να απειλήσει ανοιχτά την Μ. Φύσσα λέγοντας: «Θα τα πούμε έξω». 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…