Newsroom

Newsroom

Ντροπή! Ο Μάκης Βορίδης σε χουντογλέντι

Ο Μάκης Βορίδης σε χουντογλέντι. Πρόκληση για τη δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβάλλεται να αποπέμψει εδώ και τώρα από την κυβέρνηση τον φόρα παρτίδα χουντικό υπουργό.

kouti 1

-75 πολιτικοί, πανεπιστημιακοί, νομικοί, άνθρωποι του πολιτισμού και του αθλητισμού, στηλιτεύουν τη μεθόδευση φίμωσης. Έκρηξη οργής για τη μητσοτακική επιχείρηση στραγγαλισμού του Documento.

-Ρινγκ ακροδεξιών στο υπουργικό συμβούλιο για το προσφυγικό. Γεωργιάδης, Βορίδης κατά Χρυσοχοϊδη για τη Μόρια με καταγγελίες περί χαλαρής αντιμετώπισης των προσφύγων. Βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για την ακραία ρητορική που χρησιμοποιούν οι εκ του ΛΑΟΣ ορμώμενοι υπουργοί.

-Προσφυγικό: Με fake news κόβουν και ράβουν οι Έλληνες Σαλβίνι. Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί εργαλειοποίηση του προφίλ και του αριθμού των προσφύγων προκειμένου να δικαιολογηθούν σκληρότερα μέτρα «ευρωπαϊκού πολιτισμού».

-Προϋπολογισμός 2020 με «τρύπες» 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Αύριο κατατίθεται στη Βουλή το προσχέδιο με εμφανή την τάση περιορισμού των φοροελαφρύνσεων.

-Ψήφος αποδήμων. Στο… ζύγι τα παιδιά της Αστόρια. Ετοιμάζουν απογραφή της ομογένειας.

-Μια Κομισιόν πιο… σκοτεινή απ’ τις άλλες. Διαφθορά και σκοτεινά συμφέροντα υποψήφιων επιτρόπων. Έρευνα του Παρατηρητηρίου της Ευρώπης των Πολυεθνικών.

– Στο σημείο μηδέν η Creta Farms και το μέλλον εκατοντάδων εργαζομένων της. Να φορτωθεί πολιτικά το φιάσκο κινδυνεύει ο Αδωνης Γεωργιάδης.

-Περιβάλλον. Μία, δύο, τρεις, πολλές Γκρέτες. Τα παιδιά θέλουν να προστατέψουν τη Γη στην οποία ζουν.

-Καταπολέμηση της βίας από τον υφυπουργό; Νext year! Τρεις μήνες συμπληρώνει ο Λευτέρης Αυγενάκης ως ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού αθλητισμού, αλλά από τη μέρα που υποσχέθηκε «φραγμό» στην οπαδική βία τα επεισόδια δίνουν και παίρνουν με τραγικές μάλιστα συνέπειες.

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…