Ντροπή μας, ντροπή μας…

Ο «τρομοκράτης» με την παλαιστιανιακή σημαία καλείται να δώσει εξηγήσεις σε μία Πολιτεία που διολισθαίνει ολοταχώς προς τον αυταρχισμό και την ακροδεξιά προπαγάνδα

σημαια

Ψάχνω να βρω μία σημαία της Παλαιστίνης, να την κρεμάσω μαζί με (ή δίχως) την ελληνική στο μπαλκόνι μου, ου μην και στα κάγκελα κάποιου γηπέδου – ή ίσως συναυλίας.

Τι λέτε, θα με μπουζουριάσει και μένα η ακοίμητη χούντα λάιτ του Μητσοτάκη εν ονόματι των αγαθών σχέσεών μας με την παναγία, άχραντο και σύμμαχο χώρα Ισραήλ; Θα σύρουν στα κρατητήρια έναν δημοσιογράφο που έχει φωνή για να εκθέσει την αθλιότητά τους ή μήπως η επίδειξη δύναμης γίνεται μόνο απέναντι σε φτωχοδιαβόλους χωρίς μοίρα στην ήλιο και χωρίς δυό πιθαμές λεύτερης γης  στην υδρόγειο;

Η ετσιθελική και προκλητικά παράνομη προσαγωγή του 22χρονου Παλαιστινίου, που τόλμησε, ω του θράσους, να ανεμίσει τη σημαία της εδώ και δεκαετίες καταπιεσμένης πατρίδας του από στύλο της Πλατείας Συντάγματος είναι ίσως ο πάτος του βαρελιού ενός καθεστώτος που καθημερινά ξεπερνάει τα δικά του ρεκόρ αυταρχισμού, στρεψοδικίας και ακροδεξιάς προπαγάνδας.

Εκεί που λες ότι δεν γίνεται να πέσουμε πιο χαμηλά, η συμμορία που λυμαίνεται την Ελλάδα εδώ και 4,5 χρόνια επιχειρεί νέα μακροβούτια στον βούρκο, διασύροντας κατ’ επανάληψη το όνομα της χώρας , όπου τουλάχιστον υπάρχει σκεπτόμενη κοινή γνώμη και τσαλαπατώντας κάθε έννοια δικαίου και λογικής. Στην ίδια την Ψωροκώσταινα, κάτι τέτοιες ευαισθησίες τις έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Σαράντα τακατό, αφού.

Ο 22χρονος άνδρας που προσήχθη «συνετά και αποτελεσματικά» από την ΕΛΑΣ μετά από δημόσια καταγγελία ενός απίθανου βουλευτή της Ελληνικής Λύσης και «προσωπική παραίνεση» της υπουργάρας Προ-Πο Γιάννη Οικονόμου, «κατόπιν ενδελεχούς ερεύνης» φυσικά, καλείται να απολογηθεί για μία πράξη που δεν συνιστά αδίκημα σε κανένα ευνομούμενο κράτος κανενός ευνομούμενου γαλαξία. Ίσως αν έσφαζε κανέναν φίλαθλο έξω από το γήπεδο ή αν εκτελούσε τίποτε δημοσιογράφους σε συμβόλαιο θανάτου να έμενε ανενόχλητος.

Αυτός ο Φωτόπουλος, βουλευτής των Ελλήνων με τη δική σας ευλογία, καλεί μάλιστα σε απέλαση του Παλαιστίνιου …εναερίτη. Διότι, κυρίες και κύριοι Παντελήδες μου, ο εγκληματίας αυτός με το σκούρο δέρμα παραβίασε το άρθρο 141 του Ποινικού Κώδικα , πάει να πει ότι εμπίπτει σούμπιτος στην παρακάτω διάταξη: «Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών».

Δεν χρειάζεται πτυχίο πυρηνικού επιστήμονα για να καταλάβει κανείς τι συνέβη. Κάποια σκυλιά γαύγισαν με θυμό προς την κατεύθυνση του Μεγάρου Μαξίμου και υα πειθήνια κανίς με γαλάζιο παπιγιόν έσπευσαν να συμμορφωθούν. Το Ισραήλ, το ίδιο Ισραήλ που απαντά στην πρόσφατη επίθεση της Χαμάς με απόπειρα γενοκτονίας και γενικευμένα εγκλήματα πολέμου , με θύματα αμάχους, αρρώστους και μικρά παιδιά, είναι εκτεθειμένο λέει «σε κίνδυνο αντιποίνων», επειδή ένας θαρραλέος κατσαπλιάς σκαρφάλωσε σε μία κολώνα στο Σύνταγμα και κρέμασε εκεί τη σημαία της Παλαιστίνης μαζί με την ελληνική, στο ίδιο κοντάρι παρακαλώ.

Ή ίσως η ακοίμητη Ελλαδάρα κινδυνεύει να βομβαρδιστεί από ισραηλινά αεροπλάνα, επειδή το Τελ Αβίβ είδε σε Twitter την τετρακολόρ σημαία της Παλαιστίνης να κυματίζει ανεμπόδιστη απέναντι στη Βουλή μας! Και, ναι, πρόκειται για την ίδια Βουλή, η οποία σε μία σπάνια επίδειξη μητσοτακικής «ουδετερότητας» και «νηφαλιότητας» (που και αυτή κατακριτέα θα ήταν, αλλά τέλος πάντων) φωτίστηκε τις προάλλες με το γαλανόλευκο εξάγραμμο αστέρι του Δαυίδ.

Αλήθεια, ποιος θα πρέπει να πασαλειφτεί με πίσσα και πούπουλα εάν λ.χ. μπουκάρει αύριο κανένας εξτρεμιστής της Χαμάς στο μετρό της Αθήνας και τινάξει πέντε βαγόνια στον αέρα κραυγάζοντας «Αλλάχ ου Άκμπαρ» και «ψόφος στους Έλληνες που προβάλλουν την ισραηλινή σημαία στη Βουλή τους»; Δεν αποτελεί βάναυση έκθεση της χώρας σε κίνδυνο αντιποίνων η μονόπλευρη πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Τασούλα και των συν αυτώ Τασουλήδων;

Η αντίδραση της εν Ελλάδι Παλαιστινιακής Παροικίας ξεχειλίζει από δίκαιη οργή ενάντια στην κυβέρνηση, ενώ συνοδεύεται από βίντεο που αποδεικνύουν την ψευδολογία της Αστυνομίας και του υπουργείου:

«Αιδώς αχρείοι! Κάνοντας το άσπρο μαύρο ξεπερνάτε και τον Γκέμπελς! Αυτό που είδαν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες χθες στο Σύνταγμα, με τα ίδια τους τα μάτια, το αντιστρέψατε πλήρως και το παρουσιάσατε με παραπλανητικές στιγμιαίες φωτογραφίες σε κάτι εντελώς ανάποδο από αυτό που πραγματικά συνέβη, για να υποκινήσετε σε μίσος εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.

Το ρατσιστικό σας μένος σας τύφλωσε. Η απανθρωπιά σας εκτέθηκε πλήρως. Αναζητάτε οποιαδήποτε αφορμή για να αντιστρέψετε το αίσθημα συμπαράστασης κι αλληλεγγύης της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού με την Παλαιστίνη, και για να δικαιολογήσετε τις πρωτοφανείς σε βαρβαρότητα κι αγριότητα σφαγές χιλιάδων γυναικόπαιδων κι αμάχων στη Γάζα από το εγκληματικό καθεστώς απαρτχάιντ του Ισραήλ. Κι όταν δεν τη βρίσκετε την αφορμή, την εφευρίσκετε! Ντροπή σας. Ντροπή σας».

Ντροπή μας, πράγματι. Ντροπή μας. Αλλά ποιος την έχασε τη ντροπή, για να τη βρούμε εμείς;

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…