Ντράπηκε η ντροπή με το κράτος του Μητσοτάκη-Χρυσοχοϊδη

Ζούμε σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος ξεκάθαρα. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται το πραγματικό "πρόσωπο" του Κυριάκου Μητσοτάκη, και του επιτελικού κράτους . Ντροπή είναι η λέξη της μέρας για την Κυβέρνηση!
 

NewsRoom 17/11/2020 | 20:20

Τελικά, η απαγόρευση των συναθροίσεων ήταν πρόσχημα καθώς οι εκδηλώσεις μνήμης μπορούσαν να γίνουν, όπως και έγιναν, με υγειονομική ασφάλεια. Η  πειθαρχημένη και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας διαδήλωση του ΚΚΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου χτυπήθηκε άγρια από το αστυνομικό κράτος των Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη.

Η αστυνομία, χρησιμοποίησε χημικά αλλά και αύρες, με τον κόσμο να απωθείται από τα Προπύλαια προς την Ομόνοια, όπου κι εκεί σημειώθηκε και νέα επίθεση με χημικά και αύρες, μέχρι την προσαγωγή και την αναίτια επίθεση στον συνάδελφο δημοσιογράφο, Αντώνη Ρηγόπουλο. 

 


Η ακραία στάση της αστυνομίας προφανώς ήρθε ως αντίποινα στο πρωινό φιάσκο με την κατάρρευση της απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων, που προκάλεσε και τον εκνευρισμό της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα οι φωτογραφίες δείχνουν το απάνθρωπο πρόσωπο της αστυνομοκρατίας που θέλει να επιβάλει το επιτελικό κράτος των Μητσοτάκη-Χρυσοχοϊδη. Αστυνομικούς χωρίς διακριτικά στην στολή τους να ξυλοφορτώνουν πολίτη που μπορεί να ήταν ο πατέρας τους, με δολοφονικά χτυπήματα που δείχνουν το ακροδεξιό μίσος που  υπάρχει μέσα στην ΕΛ.ΑΣ,  και διμοιρίες των ΜΑΤ να είναι συνωστισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον , χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας (μάσκα) και άλλους να βγάζουν selfie για να απαθανατίσουν τους εαυτούς τους πριν εξαπολύσουν το πογκρόμ επιθέσεων σε πολίτες. H σημερινή καταστολή ήταν ένα σόκ αυταρχισμού στην κοινωνία και εθισμού της στην υποταγή, καθώς ακόμα και το αφήγημα της προστασίας από τους κουκουλοφόρους που σπάνε την Αθήνα, ακυρώνεται.