Newsroom

Newsroom

"Ντου" του Ρουβίκωνα στην ΔΟΥ Ψυχικού (video)

Επίθεση με βαριοπούλες και πέτρες πραγματοποίησαν τα ξημερώματα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας στην ΔΟΥ Ψυχικού.

5b541ab11dc52438218b45bd

Μια ομάδα περίπου πέντε ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους έσπασαν τις τζαμαρίες του κτιρίου με βαριοπούλες και σφυριά και πέταξαν μπογιές και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν έξω από την ΔΟΥ Ψυχικού και αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν είναι κάποιος στο σημείο πραγματοποίησαν την επίθεση.

«Θα πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στην προπαγάνδα της δεξιάς: η μείωση των φόρων που ζητά δεν αφορά τους εργάτες. Δεν αφορά καν τα μικροαστικά στρώματα που προλεταριοποιούνται αναπόφευκτα. Αφορά τα μεγάλα αφεντικά. Και θα αυξήσει την πίεση στη βάση να δώσει κι άλλα για να καλύψει την διαφορά.

»Θα πρέπει να κλείσουμε και τα αυτιά μας στην προπαγάνδα του Σύριζα. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να μιλάνε για προστασία των αδυνάτων αυτοί που τους συντρίβουν καθημερινά και το ντύνουν με αριστερή φρασεολογία.

»Θα πρέπει να εμπιστευτούμε μόνο τους ομοίους μας και να στραφούμε ενάντια στους εχθρούς μας. Μαχητικά και αδιάλλακτα. Εμείς συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτό το κάλεσμα. Και ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν τόσο πολύ περισσότεροι που θα φτάσουμε κάποια στιγμή να μπορούμε να κοιτάμε κράτος και κεφάλαιο στα μάτια. Και τότε να μετρηθούμε μαζί τους», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…