«Ντου» κουκουλοφόρων στου Ρέντη σε αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League

Ομάδα 30 ατόμων έκανε… επίθεση στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη με φωτοβολίδες, καδρόνια και ρόπαλα, εναντίον των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου!

2224655 1

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Youth League, εξελισσόταν ομαλά στου Ρέντη μέχρι το 84’. Κάπου εκεί όμως,  από την πλευρά του πάρκινγκ επί της οδού Αγίας Άννης, που χρησιμοποιείται από τους επισκέπτες του προπονητικού κέντρου των Πειραιωτών στο Ρέντη, επικράτησε αναβρασμός.

Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων εμφανίστηκε εκεί, φόρεσε κράνη και κουκούλες, κάποιες από αυτές ερυθρόλευκες και με διακριτικά του Ολυμπιακού, και επιτέθηκε σε οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου που ήταν στο γήπεδο. Εκτοξεύτηκαν φωτοβολίδες με «στιλό», ενώ έγιναν επιθέσεις με καδρόνια και ρόπαλα και για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός… Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων έτρεξαν αμέσως προς την απέναντι πλευρά του προπονητικού κέντρου, στο άλλο βοηθητικό γήπεδο που υπάρχει εκεί, ενώ μέχρι να αποχωρήσουν οι κουκουλοφόροι η ένταση ήταν τεράστια.

Προφανώς και η αναμέτρηση σταμάτησε, με τους παίκτες της Μπάγερν να είναι σοκαρισμένοι και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται. Όταν τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν, τα παιδιά του Ολυμπιακού πήγαν προς την πλευρά των οπαδών της Μπάγερν και απολογήθηκαν για το απαράδεκτο περιστατικό, ενώ τους χειροκρότησαν ενθαρρύνοντάς τους να μείνουν στο γήπεδο. 
 

 

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός