Newsroom

Newsroom

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Τέμπη: Βαρέθηκα να περιμένω ποιος θα αναλάβει την ευθύνη

Δεν μάσησε τα λόγια της η γνωστή ηθοποιός για την τραγωδία στα Τέμπη

Screenshot 16

Την οργή της εξέφρασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία με δύο αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram πήρε θέση για όσα «ακούγονται» γύρω από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Βαρέθηκα να περιμένω ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε αυτή τη χώρα για όλα όσα γίνονται και χάνονται άνθρωποι, που κατά τύχη δεν ήμασταν εμείς, που σήμερα, για άλλη μια φορά παρακολουθούμε αυτή την τραγωδία που δεν μπορούμε ούτε να φανταστούμε τον πόνο όσων έχασαν τους ανθρώπους τους, γιατί “δεν λειτουργεί τίποτα”.

Θέλω στη χώρα μας να μην φοβόμαστε! Να μη φοβόμαστε όταν βρέχει, όταν χιονίζει, όταν κάνει ζέστη, όταν παίρνουμε το τρένο και πόσα άλλα! Να μη φοβόμαστε για μας, για τα παιδιά μας, για τους φίλους μας, για τους συνανθρώπους μας. Μπορεί να αναλάβει κάποιος την ευθύνη γι’ αυτό;», έγραψε αναλυτικά η ηθοποιός.

ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ξεπέρασαν τους 50 οι νεκροί

Βαρύ πένθος στη χώρα από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι λόγω της σύγκρουσης επιβατικού με εμπορικό τρένο, ενώ πάρα πολλοί ακόμη αγνοούνται.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη ανέρχονται στους 57 ενώ δεκάδες άλλοι επιβάτες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Λάρισας, της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης.
Advertisement

Συγκεκριμένα, η κ. Λεοντάρη ανέφερε στον Realfm ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο νεκροτομείο 14 σοροί. Ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί την Τετάρτη.

Η Ρουμπίνη Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10. «Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Φιάσκο της Αντιτρομοκρατικής: Αθώος ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα για την κατηγορία της «τρομοκρατίας»

Screenshot 490

Φιάσκο της Αντιτρομοκρατικής: Αθώος ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα για την κατηγορία της «τρομοκρατίας»

Η προσπάθεια να θεωρηθεί ο Ρουβίκωνας τρομοκρατική οργάνωση κατέρρευσε από τα πρώτα λεπτά της δίκης