Ντόρα Μπακογιάννη: Κάποιοι αντί να δουλεύουν, βγαίνουν συνέχεια στην τηλεόραση

Αιχμές για τη διαχείριση της κακοκαιρίας αλλά και μια απρόσμενη απάντηση για τον Κουφοντίνα

NewsRoom 18/02/2021 | 12:36

Δεν χαρίστηκε στις κυβερνητικές παλινωδίες και στην επικοινωνιακή - αναποτελεσματική διαχείριση της κακοκαιρίας η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Mερίδιο ευθύνης έχουν όλοι, σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η «Μήδεια». «Δεν είναι νοητό σήμερα στην Κηφισιά, την Εκάλη να μην έχει προχωρήσει η υπογειοποίηση των καλωδίων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κριτική όμως της Ν. Μποκογιάννη δεν έμεινε εκεί καθώς στη συνέχεια καυτηρίασε τη συμπεριφορά πολλών κυβερνητικών στελεχών που αντί να εργαστούν για το κοινό καλό, επιλέγουν απλά να εμφανίζονται στα κανάλια.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που βγαίνουν πολύ στην τηλεόραση αντί να καθίσουν κάτω να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θα σας πω ποιοι είναι, λέω τη γνώμη μου εκεί που πρέπει, κατ’ ιδίαν, εκεί που πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει», δήλωσε η βουλευτής.

Σε ερώτηση για το εάν είναι και υπουργοί ανάμεσα σε αυτούς που επιλέγουν αυτήν την «οδό», η κ. Μπακογιάννη απάντησε κοφτά... «Τέλος».

Εκτός όμως από τις βολές που εξαπέλυσε η βουλευτής για τους συντρόφους της, ιδιαίτερη σημασία έχει και η τοποθέτησή της για το ζήτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα. 

«Σε αντίθεση με τους τρομοκράτες που επιλέγουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, εμείς οι δημοκράτες πιστεύουμε στον απόλυτο σεβασμό του κράτους δικαίου.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η εφαρμογή του νόμου θα ισχύει για όλους. Και όταν λέμε για όλους, το εννοούμε. Αυτό γίνεται σήμερα στην ελληνική πολιτεία και αυτό εύχομαι να συνεχίσει να γίνεται», εξήγησε η Ν. Μπακογιάννη.