Ντόλιος: "Ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η Βουλή διανύουν τις καλύτερες μέρες τους!"

«Το ΠΑΣΟΚ και η Βουλή δεν διανύουν τις καλύτερες μέρες τους» ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος μιλώντας στο…

dolios 0

«Το ΠΑΣΟΚ και η Βουλή δεν διανύουν τις καλύτερες μέρες τους» ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος μιλώντας στο Βήμα Fm για την εικόνα της κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου. Με αφορμή τη στάση που κράτησε το ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Ντόλιος τόνισε ότι «ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και μας γυρίζει ξανά σε φαινόμενα πριν την κρίση».

«Σαφώς (υποκρύπτει ρουσφέτια). Το είπα και στη Βουλή, στην επιτροπή, ότι τι κάνουμε τώρα; Να επανέλθουμε στην προ 20ετίας περίοδο; Και βουλευτής της Ν.Δ. από τα Δωδεκάνησα είπε ότι αυτό αφορά ένα σωματείο της Ρόδου, το οποίο είχαμε κρατήσει και εμείς με τον «Καλλικράτη» και δεν το καταργήσαμε, ήταν στα υπό εξαίρεση που τα συγχωνεύσαμε. Εάν είναι τόσο σπουδαίο, να το δούμε. Να το περιγράψουμε για να δούμε τι πάει να ψηφίσει η Βουλή, τι λεφτά θα παίρνει από το δήμο και πώς θα τα διαχειρίζεται. Ο κ. Μιχελάκης με επιβεβαίωσε, όμως, διότι παρενέβη και είπε ότι δεν αφορά ένα σωματείο, αλλά όλα. Σ’ αυτήν την περίπτωση, αυτό συνιστά επιστροφή στις χειρότερες στιγμές του παρελθόντος και δεν υπάρχει έτσι περίπτωση να το ψηφίσουμε. Συμφωνήσαμε σε όλα, αλλά…», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Λυπάμαι πάρα πολύ για την εικόνα της κυβέρνησης και της Βουλής, αλλά σήμερα πληροφορούμαι ότι σχεδιάζεται η επαναφορά της δικής μας πρότασης, κατά κάποιο τρόπο. Θα τεθεί να υπάρχει αμετάκλητο βούλευμα με περιοριστικούς όρους. Ελπίζω να είναι σωστή η πληροφορία. Αυτό που δεν μπορώ, όμως, να αποδεχθώ είναι από την πίσω πόρτα κυριολεκτικά να έρχονται διατάξεις που πρέπει να περάσουν διότι υπάρχει συγκυβέρνηση. Σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει πονηριά. Υπάρχει κακή πρόθεση. Προσπαθούν να μας καπελώσουν, για να το πω απλά. Η Βουλή δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της. Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η Βουλή».

Αμετανόητος ο Καραμανλής για Τέμπη: Συνεχίζει να επαινεί τον εαυτό του για την παραίτηση

5820786

Αμετανόητος ο Καραμανλής για Τέμπη: Συνεχίζει να επαινεί τον εαυτό του για την παραίτηση

Ο Κώστας Καραμανλής σε δήλωση του αναφέρει ότι «Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση…