Newsroom

Newsroom

Ντόλιος: Δεν ήταν θεσμικά σωστή η συμπεριφορά του Κάρας

Εναντίον του αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου, Ότμαρ Κάρας, καταφέρθηκε μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο πρώην υπουργός…

ntolios

Εναντίον του αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου, Ότμαρ Κάρας, καταφέρθηκε μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα από το ελληνικό κοινοβούλιο.

«Δε μου άρεσε το ότι ο Κάρας μέσα στη Βουλή ήρθε για να εκθέσει τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», δήλωσε ο κ. Ντόλιος, που εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός αυτό, σχολιάζοντας πως οι βουλευτές γνωρίζουν τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και «δεν περιμένουμε από κανέναν κύριο Κάρας να μας τα πει».

Όπως επεσήμανε, αυτό που θα έπρεπε να συζητάμε σήμερα δεν είναι η επίθεση του Ότμαρ Κάρας στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά καθαυτό το πόρισμα των ελεγκτών της τρόικας, το οποίο, παρά το γεγονός ότι στην επιτροπή κυριαρχεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αντίκειται στις επίσημες απόψεις της Κομισιόν και ασκεί σκληρή κριτική σε συγκεκριμένα σημεία το προγράμματος.

Εκτίμησε δε ότι η πόλωση μέχρι τις εκλογές θα είναι μεγάλη και επιδιωκόμενη από κάποιους, σε σημείο που «θα χάνουμε τα κύρια θέματα και θα ασχολούμαστε με δευτερεύοντα», όπως σχολίασε.