Ντοκουμέντο: Ο Ρουπακιάς ποζάρει με όπλα στα χέρια λίγες εβδομάδες πριν τη δολοφονία Φύσσα (φωτο)

cover
NewsRoom 05/10/2014 | 08:26

"Όταν μπαίνω σε καβγά, βγαίνω πάντα όρθιος" φέρεται να έλεγε στους φίλους του ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, λίγες ημέρες πριν το φονικό. Σήμερα αποκαλύπτεται φωτογραφία του Ρουπακιά με με τα πιστόλια στα χέρια, λίγες εβδομάδες πριν δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013, στο Κερατσίνι.

Το καλοκαίρι του 2013, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο δράστης της δολοφονίας, Γιώργος Ρουπακιάς, φωτογραφίζεται κρατώντας όπλα, με ψυχρό χαμόγελο όπως αποκαλύπτει η Realnews της Κυριακής. Η φωτογραφία που έμεινε κρυμμένη για περισσότερο από έναν χρόνο, αποτελεί δήλωση προθέσεων του Ρουπακιά, που δήλωνε πως δεν έχει σχέση με όπλα, ο οποίος φέρεται να δήλωνε στους φίλους του εκείνη την εποχή "όταν μπαίνω σε καβγά, βγαίνω πάντα όρθιος".

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, δημόσια δήλωνε πριν λίγο καιρό μεταμελημένος και αρνήθηκε, ότι είχε οποιαδήποτε θέση στην Τοπική Οργάνωση της χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η Real News δείχνει πως ο ίδιος απέχει από την εικόνα του φιλήσυχου οικογενειάρχη, που θέλησε να περάσει προς τα έξω.

roupakiasopla.jpg