Ντίνα Μαγδαλιανίδη: Συγκλόνισε η πολυτραυματίας των Τεμπών – «Βλέπω την πτώση μου και σώματα να καίγονται» (video)

Στο Kontra μίλησε η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, πολυτραυματίας των Τεμπών, και συγκλόνισε με όσα είπε

Καταγραφή 14

Καλεσμένη στο Kontra Channel ήταν χθες το βράδυ η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα των Τεμπών, με την πολυτραυματία του δυστυχήματος να συγκλονίζει με όσα ανέφερε.

Πιο συγκεκριμένα η επιζήσασα της τραγωδίας, με τρεμάμενη φωνή, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες μετά τη σύγκρουση, αναφέροντας ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν το τι θα πει η μάνα της. Παράλληλα αναφέρθηκε και στους επόμενους μήνες αυτές, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει 25 χειρουργεία και όλα τα έξοδα τα έχει καλύψει ο εργοδότης της, όπως και τη νοσηλεία.

Μεταξύ άλλων επίσης ζήτησε απλά να έχει το 30% της ζωής που είχε πριν, ενώ σόκαρε τους πάντες λέγοντας ότι στον ύπνο της βλέπει την πτώση της, αλλά και σώματα να καίγονται.

Πιο αναλυτικά είπε: «Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς για να σωθεί το πόδι μου και σ’ αυτό χρωστάω πολλά και στον εργοδότη μου, που μερίμνησε για όλα.

Ένιωθα ότι δεν ήξεραν καν εμάς που τραυματιστήκαμε τόσο πολύ. Ακόμα και όταν είχαν βγει τα μέτρα [στήριξης], εγώ είχα ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες των χειρουργείων. Μέχρι τώρα έχω κάνει περίπου 25 χειρουργεία.

Όλα τα έχει καλύψει ο εργοδότης μου και τη νοσηλεία. Έχω παρακολουθήσει την εξεταστική επιτροπή, θυμάμαι ότι δεν βοηθούσε ιδιαίτερα στην ψυχολογία μου. Με μια κοπέλα που έχει ανάλογα βιώματα προσπαθούσαμε να παρηγορήσουμε η μία την άλλη.

Να αποκτήσω έστω το 30% της ζωής που είχα πριν, και από ψυχολογικής πλευράς και από θέμα ύπνου και από σωματικής πλευράς. Γιατί ήμουν πολύ χαρούμενη και πολύ δραστήρια πριν από το συμβάν.

Σπάνια βγαίνω έξω, σπάνια συναντάω κόσμο, παίρνω φάρμακα και για τους εφιάλτες. Βλέπω την πτώση μου και γύρω σώματα να καίγονται. Αυτό μου έχει μείνει, η πτώση, πώς σύρθηκα, ότι καίγομαι. Βλέπω όνειρα που δεν έχουν καλή κατάληξη και μέχρι να ορθοποδήσω θέλω άλλον έναν χρόνο.

Με στενοχωρεί που δεν μπορώ να περπατήσω. Θα μου πείτε, ποια είμαι εδώ να παραπονιέμαι όταν άλλοι έχουν πεθάνει; Είναι όμως πολύ δύσκολο αυτό

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…