Newsroom

Newsroom

Ντι Κάπριο για Κλίμα: Μαζί μπορούμε αν έχουμε τη βούληση

Η διάσωση του πλανήτη που μας φιλοξενεί δεν αποτελεί αγωνία αποκλειστικά των ηγετών του κόσμου. 

lio

Η διάσωση του πλανήτη που μας φιλοξενεί δεν αποτελεί αγωνία αποκλειστικά των ηγετών του κόσμου. 

Πολλοί είναι οι διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου και του καλλιτεχνικού χώρου που βρίσκονται στο Παρίσι, όπου διεξάγεται το παγκόσμιο συνέδριο για το Κλίμα, ώστε να συμβάλουν και εκείνοι στη συνειδητοποίηση του προβλήματος.

Στο ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας όπου πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος των Δημάρχων για το Κλίμα, στρώθηκε κόκκινο χαλί για τις διασημότητες. Μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και της μουσικής, όπως οι Λεονάρντο ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Πάτι Σμιθ, αλλά και εκατοντάδες αιρετοί αξιωματούχοι από ολόκληρο τον κόσμο, από το Ρίο ντε Τζανέιρο έως την Άκρα, βρέθηκαν σήμερα στο Παρίσι για να στηρίξουν τη μάχη εναντίον της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οποία θα βρεθεί στο επίκεντρο σκληρών διαπραγματεύσεων τις επόμενες ώρες.

«Μπορούμε να διευθετήσουμε τις μεγαλύτερες προκλήσεις όταν έχουμε τη βούληση να εργαστούμε μαζί» δήλωσε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο ενώπιον των δημάρχων που συγκεντρώθηκαν στο Hotel de Ville του Παρισιού, την ώρα που οι διαπραγματευτές στο Μπουρζέ δεν έχουν πλέον παρά ώρες για να καταλήξουν σε ένα πρώτο προσχέδιο συμφωνίας.

«Έχουμε συγκεντρωθεί εδώ για τη σύνοδο αυτή που ενδέχεται να είναι η σημαντικότερη όλης μας της ζωής» προσέθεσε ο Αμερικανός ηθοποιός, που είναι ένας θερμός υπερασπιστής του περιβάλλοντος. «Οι αντιπρόσωποι έχουν την επιλογή. Να είναι ταπεινοί και καταλήξουν σε μια συμφωνία που θα τους επιτρέψει να περισώσουν την αξιοπρέπειά τους. Ή ακόμα να πρωτοστατήσουν στη μάχη αυτή και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους έχοντας ένα σχέδιο για τη διάσωση του πλανήτη» υπογράμμισε ο ίδιος.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…