Newsroom

Newsroom

Ντε Χέα για υπόθεση βιασμού: Όλα είναι ψέματα

O τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για εμπλοκή του σε σεξουαλικό σκάνδαλο.

575b11e81dc524b9448b4626

Παρά το γεγονός ότι πέρασαν αρκετές ώρες από την ώρα που «έσκασε η βόμβα», ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στη Γαλλία με την εθνική Ισπανίας για το EURO 2016, πέρασε στην αντεπίθεση: «Όλα είναι ψέμματα. Όλα είναι κατασκευασμένα από τον Τύπο. Η υπόθεση έχει ανατεθεί στους δικηγόρους μου», τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ο 25χρονος πορτιέρε στο Σεν Μαρτέν ντε Ρε, όπου έχει καταλύσει η ισπανική αποστολή ενόψει της πρεμιέρας της στη διοργάνωση.

Τα βρετανικά ΜΜΕ, αναπαρήγαγαν ισπανικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ντε Χέα έλαβε μέρος το 2012 σε σεξουαλικό όργιο με έναν συμπαίκτη του, ως μέλη της εθνικής Ισπανίας U21. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το όργιο οργανώθηκε με πόρνες όμως συμμετείχε και κάποια χωρίς τη θέλησή της κι εκεί η υπόθεση περιπλέχθηκε σε τέτοιο βαθμό, που ο Independent δημοσίευσε ότι ο Ντε Χέα θα εκδιωχθεί από την αποστολή των «φούριας ρόχας».

Σύμφωνα με το BBC, που επικαλέστηκε ισπανικό δημοσίευμα, η υπόθεση εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια δίκης γνωστού παραγωγού αισθησιακών ταινιών. Η κοπέλα που φέρεται να μετείχε στο όργιο παρά τη θέλησή της, κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας.

«Παραμένω ήρεμος. Μία τέτοια ιστορία με κάνει πιο αποφασισμένο για το EURO 2016. Ανυπομονώ για την πρεμιέρα», είπε ο Ντε Χέα.