Newsroom

Newsroom

Νταντά κακοποιεί νήπιο (βίντεο)

Μια απίστευτη ιστορία οικογενειακής βίας έλαβε χώρα στην Ουγκάντα με νταντά να χτυπά και να πατά δίχρονο κοριτσάκι επειδή έκανε…

uganda abuse

Μια απίστευτη ιστορία οικογενειακής βίας έλαβε χώρα στην Ουγκάντα με νταντά να χτυπά και να πατά δίχρονο κοριτσάκι επειδή έκανε εμετό. Όπως βλέπουμε στο βίντεο που κατέγραψε κρυφή κάμερα στο σαλόνι, η νεαρή γυναίκα αρχικά χαστουκίζει επανελειμμένα το κοριτσάκι επειδή δεν τρώει το φαγητό του και στη συνέχεια το σπρώχνει στο πάτωμα επιδή κάνει εμετό, το κλωτσά με δύναμη σαν να είναι μπάλα και περνά από πάνω του πατώντας το:

 

 

Όπως δήλωσε ο πατέρας της άτυχης μικρής, τοποθέτησε την κάμερα αφού είδε μόλωπες στο σώμα της κόρης του. Το βίντεο είδαν πάνω από 21 εκατομμύρια χρήστες του φέισμπουκ τις τέσσερις πρώτες μέρες αφού ανέβηκε στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του BBC, στη χώρα της Ανατολικής Αφρικής έχει ανάψει ο δημόσιος διάλογος για το αν είναι σωστή επιλογή η πρόσληψη γκουβερνάντων. Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση όπου μεμονωμένα περιστατικά οδηγούν σε συντηρητικές στάσεις ολόκληρες κοινωνίες.