#Novartis_gate: Τι αποκάλυψε τελικά το STAR για το σπίτι του Άδωνι; (video)

Και όμως, βρέθηκε όντως δημοσιογράφος και κανάλι που πήγε στο σπίτι του Άδωνι να διαπιστώσει εάν έκανε ανακαίνιση. Το ρεπορτάζ-αυτοψία, που είχε ζητήσει εδώ και μέρες ο Άδωνις έγινε και είναι απλά… απολαυστικό.

5a7c4dca1dc524fa648b4587

Ρεπορτάζ-αυτοψία στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη προκειμένου να… εξακριβώσει εάν όντως έκανε ανακαίνιση με τα χρήματα που φέρεται να έλαβε από μίζες σύμφωνα με την καυτή κατάθεση μάρτυρα του σκανδάλου Novartis, πραγματοποίησε το STAR.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας πήρε μια κάμερα και επισκέφτηκε… «ξαφνικά!» το σπίτι του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό λέει ο ίδιος στο βίντεο ενώ ταυτόχρονα με περηφάνια δηλώνει «είναι η πρώτη φορά που τηλεοπτική κάμερα μπαίνει στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη όχι για να καταγράψει μια οικογενειακή εκδήλωση αλλά για να κάνει αυτοψία στο εσωτερικό του και να διαπιστώσει αν ισχύουν οι καταγγελίες του προστατευόμενου μάρτυρα, ότι το σπίτι του ανακαινίστηκε με χρήματα που πήρε από τη Novartis».

Όντας λοιπόν «μάχιμος ρεπόρτερ» έδειξε «αποκλειστικά» πλάνα από μερικές «φαγωμένες» γωνίες, κάτι σημάδια στο ξύλινο πάτωμα στο μπάνιο και φθορές στην είσοδο του σπιτιού στην πόρτα. Το «δαιμόνιο» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο σπίτι του εμπλεκομένου στην υπόθεση του σκανδάλου Novartis, Άδωνη Γεωργιάδη δεν σταμάτησε εκεί.

Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο ρεπόρτερ σύγκρινε τα τωρινά πλάνα από το σπίτι του αντιπροέδρου της ΝΔ με πλάνα από το 2009, χρονιά που παντρεύτηκε την Ευγενία Μανωλίδου.


Σύμφωνα με την «καυτή» κατάθεση ενός από τους προστατευόμενους μάρτυρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας, «Πήρε στο χέρι δύο εκατ. ευρώ όταν εξασφάλισε να πληρωθούν τα 65 εκ. οφειλές στη Novartis. Έγινε σάλος στην αγορά γιατί ο Φρουζής εξασφάλισε τη δική του εταιρία τη Novartis και μέσω μίας συνεργάτιδάς του, ποσά 50 και 70 χιλιάδων για ανακαίνιση σπιτιού σε φάκελο στο Ledra Marriot που δόθηκαν στη γραμματέα του Κατραβά».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 όπου μεταξύ άλλων, πρότεινε στον Νίκο Χατζηνικολάου να πάνε κάμερες και δημοσιογράφοι σπίτι του για να κάνουν αυτοψία. Να δούνε δηλαδή αν όσα κατέθεσε ο προστατευόμενος μάρτυρας αληθεύουν. Προφανώς και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν πήρε κάποια απάντηση τότε από το δημοσιογράφο.

Ο μάρτυρας, όπως διαβάσατε παραπάνω, κατέθεσε πως τα 50 και 70 χιλιάδες ευρώ ήταν για «ανακαίνιση». Ανακαίνιση, σύμφωνα με τον Άδωνι αλλά και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του STAR δεν έγινε. Επομένως, σύμφωνα με τη λογική Άδωνι και STAR, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν έλαβε ποτέ τα χρήματα-μίζες από τη Novartis μιας και η αυτοψία έδειξε υγρασία στα ταβάνια και φθορές στις γωνίες και όχι αλλαγές μιας πιθανής ανακαίνισης. Μήπως όμως έπρεπε να αναρωτηθούν πού πήγαν τα λεφτά αν όχι σε… «ανακαίνιση»;

Φυσικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης απείλησε για ακόμη μια φορά τον μάρτυρα. «Να μπει μπροστά μου αυτός που το πε, ότι εγώ πήρα 2 εκατ. ευρώ και θα δείτε τί έχει να γίνει».

Μην τολμήσετε και… αναρωτηθείτε γιατί ο ρεπόρτερ δεν ρώτησε τον Άδωνη Γεωργιάδη εκείνη την ώρα αν απειλεί τον προστατευόμενο μάρτυρα! Δεν ήταν αυτή η δουλειά του. Η δουλειά του ήταν η… αυτοψία!


ΥΓ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης «κυνηγούσε» τόσες μέρες να βρει δημοσιογράφο και κανάλι να κάνει αυτοψία στο σπίτι του. Το STAR αλλά και ο συνάδελφος πώς πήραν την απόφαση όντως να κάνουν ένα τέτοιο ρεπορτάζ;

Πάλι καλά μεταξύ μας, που ο ρεπόρτερ δεν έτρεξε να πάρει συνέντευξη για να «δέσει» το θέμα του από τον Σπύρο Σούλη.

Δείτε την… αυτοψία:


Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

221115164838 mariagapi 305110527 473772367946558 5755461261693762487 n

Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

Στο βίντεο που ανέβασε, το νεαρό μοντέλο δείχνει την τομή στην πλάτη της και τονίζει…

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…