Newsroom

Newsroom

Novartis-Gate: Ο Λοβέρδος… εξεπλάγη από την αποκάλυψη για την παραποίηση του εγγράφου του FBI

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, πρόκειται για «μία ιστορία που δε βγάζει κανένα νόημα»

ek ov

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Documento πως παραποιήθηκε έγγραφο στην ελληνική του μετάφραση και το οποίο καταδεικνύει ότι οι αμερικανικές αρχές είχαν ενημερώσει ήδη από τις 25 Μαΐου 2017 ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος χρηματίστηκε με είκοσι χιλιάδες ευρώ από τη Novartis, ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ για να πει… το απόλυτο τίποτα για την υπόθεση, κατηγορώντας μάλιστα τον… ΣΥΡΙΖΑ (ως συνήθως).

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είπε σχετικά με το επίμαχο έγγραφο: «Βεβαίως υπάρχει. Είναι ένα έγγραφο γνωστό από το 2017. Δεν το έστελνε η εισαγγελία διαφθοράς στη Βουλή γιατί εκεί φαίνεται πως ένας μάρτυρας με κουκούλα ήταν και στην Αμερική και εδώ. Στη Βουλή το πήγε ο Αγγελής, με τα ονόματα. Υπάρχει σε 3 τουλάχιστον δικογραφίες. Όπου από τον Απρίλιο του 2020 και το πήγα εγώ ο ίδιος».

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν «γιατί σβήστηκαν τα ονόματα», ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν μπόρεσε να κρύψει την… έκπληξή του(!): «Έλα ντε. Δεν μπορεί να δώσει καμία λογική εξήγηση κανένας» ενώ το χαρακτήρισε ως: «μία ιστορία που δε βγάζει κανένα νόημα».

 

 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…