#Novartis_Gate: Η Γιάννα Παπαδάκου εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Άδωνη Γεωργιάδη (video)

Εκτέθηκε εκ νέου και ανεπανόρθωτα στον «αέρα» της εκπομπής του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποδεικνύοντας ότι δε διστάζει να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα δημοσίως, προκειμένου να πείσει για τα λεγόμενά του.

5a82ddda1dc524f4248b459e

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος μόλις το περασμένο Σάββατο παραδέχθηκε κατά λάθος πως η Novartis πήρε 65 εκατ. ευρώ επί υπουργίας του, κλήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα του παρουσιαστή της εκπομπής αναφορικά με την εμπλοκή πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis.

Επικαλέστηκε τότε την επιστολή παραίτησης της τ. εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου, λέγοντας ότι η ίδια αν και έκανε αναφορά στο σκάνδαλο της Novartis, δεν μιλούσε για πολιτικά πρόσωπα παρά μόνο για κρατικούς αξιωματούχους.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διάβασε το εξής απόσπασμα από την επιστολή της Ράικου:

«Τις τελευταίες ημέρες μετά από σειρά ερευνών και επίπονης προσπάθειας καταφέραμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα πρώτα κρίσιμα και ουσιώδη στοιχεία που οδηγούν μετά βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι μεγάλος αριθμός κρατικών αξιωματούχων (κυρίως ιατρών δημόσιων νοσοκομείων) δωροδοκούνταν απευθείας από λογαριασμό της εταιρείας Novartis Ελβετίας, με εμβάσματα σημαντικών χρηματικών ποσών που κατατίθεντο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς».

Τότε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου έστειλε SMS στον Αιμίλιο Λιάτσο στο οποίο του επεσήμαινε ότι η Ράικου μιλούσε και για πολιτικά πρόσωπα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτός εαυτού άρχισε να φωνάζει ότι αυτό δεν ισχύει και ωρυόμενος καλούσε τους τηλεθεατές να αναζητήσουν στο διαδίκτυο την επιστολή της τ. εισαγγελέως Διαφθοράς ώστε να διαπιστώσουν την αλήθεια. Την αλήθεια που δήθεν θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενά του.

Δυστυχώς για τον ίδιο, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται από απόσπασμα της επιστολής το οποίο προφανώς δεν θέλησε να διαβάσει ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το έκανε όμως η έγκριτη, όπως ο ίδιος ο Γεωργιάδης παραδέχθηκε, δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου η οποία παρενέβη τηλεφωνικά για να διευκρινίσει ότι πράγματι η Ελένη Ράικου αναφερόταν σε πολιτικά πρόσωπα.

Διάβασε μάλιστα το εξής απόσπασμα από την επιστολή της για το οποίο είχε παραλείψει να μιλήσει νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης:

«Αυτό σήμανε αμέσως συναγερμό στην υπηρεσία μας γιατί προμήνυε πιθανή ύπαρξη παρόμοιων εμβασμάτων και σε άλλους εμπλεκόμενους, ενδεχομένως και πολιτικούς, δεδομένου ότι δεν έχει περιέλθει το σύνολο των αιτηθέντων στοιχείων στην υπηρεσία μας. Το συνολικό ποσό που κατευθύνθηκε στους παραπάνω ανέρχεται με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, περίπου σε 28 εκατομμύρια ευρώ».


Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…