Νοτοπουλου: Αστυνομική βία, η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους ανθρώπους της ελληνικής φιλοξενίας

Την απρόκλητη αστυνομική βία στην πορεία των εργαζομένων στον επισιτισμό τουρισμό κατήγγειλε με δήλωσή της η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Α’ Θεσσαλονικης Κατερίνα Νοτοπούλου.

ματ επισιτισμος

Για «απρόκλητη και αναίτια αστυνομική βία στην πορεία των εργαζομένων στον επισιτισμό τουρισμό» έκανε λόγο με δήλωσή της η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Α’ Θεσσαλονικης Κατερίνα Νοτοπούλου, στον απόηχο της τραμπούκικη επίθεση από τα ΜΑΤ κατά διαδηλωτών από το σωματείο του Επισιτισμού – Τουρισμού το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Απρόκλητη, αναίτια αστυνομική βία στην πορεία των εργαζόμενων στον τουρισμό-επισιτισμό. Αυτή είναι η συμπεριφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στους ανθρώπους της ελληνικής φιλοξενίας», αναφέρει στο μύνημά της η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη στο πλαίσιο διαμαρτυρίας εργαζόμενων στον τουρισμό-επισιτισμό, δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών ενάντια σε εργαζόμενους που διαδήλωναν στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας και στη συνέχεια εξαπέλυσαν επίθεση με γκλοπ και κλωτσιές, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός ατόμου.