Νότης Χριστοδούλου: «Ενα λιθαράκι στο δύσκολο έργο κατά της ομοφοβίας»

«Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου. Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος γεμάτος ανασφάλεια και φόβο», έγραψε ο Νότης Χριστοδούλου μετά τη δημόσια εξομολόγηση.

NewsRoom 11/03/2022 | 18:29

Ο Νότης Χριστοδούλου μίλησε πρόσφατα δημόσια για την προσωπική του ζωή, τη σεξουαλική του ταυτότητα και τη δύσκολη σχέση του με τη μητέρα του.

Λίγες μέρες μετά, έκανε μία συγκινητική δημόσια ανάρτηση στο Instagram: 

 "Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου… Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος γεμάτος ανασφάλεια και φόβο.

Πλέον μαθαίνω να τις αποδέχομαι, να τις περιποιούμαι, να τις αγαπώ και να τις επουλώνω. Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι μόνος, ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που παλεύουν εξίσου αλλά και τόσοι άλλοι που είναι έτοιμοι να στηρίξουν και να μοιράσουν αγάπη…

Κατανοώ ότι ο φόβος είναι αυτός που με καθηλώνει. Βλέπω όμως ότι δεν είμαι μόνος, ότι δεν είμαστε μόνοι. Ελπίζω και εύχομαι να έβαλε έστω και ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της πατριαρχίας και των στερεοτύπων, που στεναχωρούν, βασανίζουν, απορρίπτουν, κακοποιούν και θέτουν άδικα στο περιθώριο τόσες ψυχές.

Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστώ για την αγάπη. Την ανταποδίδω με μια παιδική μου ζωγραφιά πριν πολλά χρόνια στο δημοτικό".