Νοθεία εκλογικών καταλόγων στο νομοσχέδιο Βορίδη καταγγέλλει ο Ραγκούσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης κατηγορεί την κυβερνητική πλειοψηφία για προσπάθεια νοθείας των εκλογικών καταλόγων, με το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων

ragkousis 1

Νέο πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποτελέσει το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων.

Στο πλαίσιο αυτό, σε ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία, κάνοντας λόγο για προσπάθεια νοθείας των εκλογικών καταλόγων από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Σύμφωνα με τον Γ. Ραγκούση στο νομοσχέδιο καταργείται η διακομματική επιτροπή που είχε αποφασιστεί ότι θα ελέγχει τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους που θα σχηματιστούν από τους απόδημους.

Αναλυτικά έγραψε:

«Νοθεία των εκλογικών καταλόγων είναι αυτό που επιχειρεί με το νέο Νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων,η δεξιά Μητσοτάκη-Βορίδη.

Πως; Καταργούν τη διακομματική επιτροπή που είχε αποφασιστεί να ελέγχει τους νέους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους που θα σχηματιστούν από τους απόδημους».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…