Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Οκτώ ώρες αναμονή για τα επείγοντα

Είστε επείγον περιστατικό; Θα χρειαστεί να περιμένετε ακόμη και οκτώ ώρες. Τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου θυμίζουν κάτι από…

Είστε επείγον περιστατικό; Θα χρειαστεί να περιμένετε ακόμη και οκτώ ώρες. Τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου θυμίζουν κάτι από τριτοκοσμική χώρα. Ράντζα, καρότσια, φορεία.

Μία κατάσταση η ηοποία δεν έχει να κάνει μόνο με το συγκεκριμένο νοσοκομείο αλλά γενικότερα με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υγείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι πρότινος το Παπαγεωργίου εφημέρευε μαζί με το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Πλέον τις μισές εφημερίες τις «βγάζει» μόνο του.

Ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Γιώργος Χριστόπουλος, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ζητώντας τη βοήθεια των ιθυνόντων.

«Μέχρι το μεσημέρι οι ασθενείς που περίμεναν να εξεταστούν ήταν 700. Μέχρι να λήξει η εφημερία θα ξεπεράσουν τους 1300. Δεχόμαστε βαριά περιστατικά από επαρχιακά νοσοκομεία. Φροντίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα στις σοβαρές περιπτώσεις ωστόσο ο κόσμος ταλαιπωρείται αφάνταστα.

Η αναμονή ξεπερνά τις 8 ώρες. Το προσωπικό του νοσοκομείου δίνει πραγματική μάχη για να ανταπεξέλθει» δήλωσε στο thestival.gr ο κ. Χριστόπουλος.

 

Καβάλα: Αστυνομικός συνελήφθη αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο μετανάστες

Καβάλα: Αστυνομικός συνελήφθη αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο μετανάστες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο αστυνομικός πραγματοποίησε «βολές εκφοβισμού» - Σε βάρος του, σχηματίστηκε…

Σοκ στη Γαλλία: Βίασαν τουρίστρια σε δημόσιες τουαλέτες ενώ ο σύντροφός της περίμενε απέξω

Σοκ στη Γαλλία: Βίασαν τουρίστρια σε δημόσιες τουαλέτες ενώ ο σύντροφός της περίμενε απέξω

Όταν ο σύντροφός της κατευθύνθηκε προς τις δημόσιες τουαλέτες άκουσε το κλάμα της γυναίκας του…