Νοσοκομείο «Παίδων»: Σε απομόνωση ο 14χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Παιδοψυχολόγος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού προσπαθεί να ηρεμήσει τον 14χρονο, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα έναν 7χρονο και μια 13χρονη.

nosokomeio paidon agia sofia

Μόνος σε δωμάτιο του δεύτερου ορόφου βρίσκεται ο 14χρονος που φέρεται να προχώρησε σε σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ενός 7χρονου και μιας 13χρονης στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του 7χρονου, ο 14χρονος τον παρενόχλησε μέσα στο νοσοκομείο Παίδων. Την ίδια ώρα, ένα 13χρονο κορίτσι, αποκάλυψε στην μητέρα του πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο 14χρονο.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Mega, όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης. Ένα 7χρονο αγοράκι κατήγγειλε ότι ο 14χρονος έπαιζε μαζί του όταν ξαφνικά φέρεται να τον απομόνωσε στις τουαλέτες για να τον παρενοχλήσει.

Το μικρό αγόρι ενημερώνει τη μητέρα του και λίγη ώρα αργότερα ο θείος του μικρού μπαίνει στο νοσοκομείο και προπηλακίζοντας τον φύλακα εισβάλει μέσα και χτυπά το 14χρονο αγόρι.

Από την στιγμή που έγινε το απίστευτο περιστατικό, ο 14χρονος βρίσκεται σε δωμάτιο χωρίς αλλά παιδιά, ενώ κοντά στο δωμάτιο υπάρχει η διακριτική παρουσία άντρα της ασφάλειας του νοσοκομείου, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Και τα τρία παιδιά βρίσκονται στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με εισαγγελική εντολή. Ο 14χρονος μάλιστα φιλοξενείται στο νοσοκομείο από τον Ιούλιο και είναι θύμα κακοποίησης.

Τόσο ο 7χρονος όσο και η 13χρονη θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, ενώ ο 14χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στο Παίδων Πεντέλης.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.