Newsroom

Newsroom

Νορβηγία: Δυο Μουσουλμάνες κυνήγησαν ρατσιστές που έκαιγαν το Κοράνι και τούς ανέτρεψαν το αυτοκίνητο (video)

Δύο μουσουλμάνες γυναίκες πήραν στο κυνήγι θρασύδειλους ρατσιστές που έκαιγαν δημοσίως το Κοράνι - Δείτε το βίντεο που καταλήγει στην ανατροπή του οχήματος των ρατσιστών

My project 6

Ο αρχηγός μιας νορβηγικής αντι-ισλαμικής ομάδας έγινε πρωταγωνιστής μιας θεαματικής καταδίωξης πριν λίγες μέρες, μετά που προχώρησε σε κάψιμο ενός Κορανίου στα περίχωρα του Όσλο.

Η νορβηγική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού ενός αυτοκινήτου που κατηγορείται ότι σκόπιμα χτύπησε το SUV του Λαρς Θόρσεν, αρχηγού της ρατσιστικής ομάδας «Σταματήστε τον εξισλαμισμό της Νορβηγίας».

Οι πέντε επιβάτες του SUV τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ο ένας χρειάζεται οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τον Θόρσεν και άλλους ακτιβιστές να οδηγούν στο Mortensrud, ένα προάστιο του Όσλο με μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα.

Οι λίγοι ακροδεξιά ομάδα τοποθέτησαν στη συνέχεια ένα φλεγόμενο Κοράνι στη μέση μιας μικρής διασταύρωσης, καταφέρνοντας αρχικά να απωθήσουν τους ντόπιους που προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες.
Ένα θυμωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας που άρπαξε το απανθρακωμένο βιβλίο πριν μπει σε μια γκρίζα Mercedes που οδηγούσε άλλη γυναίκα.

Το SUV των ρατσιστών, βαμμένο με χρώματα στρατιωτικής παραλλαγής, επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο, οι δύο γυναίκες άρχισαν να το ακολουθούν προσπαθώντας να το σταματήσουν. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το προσπέρασε η Mercedes, η οποία πρώτα το χτύπησε ελαφρά και τελικά το χτύπησε με ταχύτητα, ανατρέποντας το όχημα που βρέθηκε ανάποδα στην άκρη του οδοστρώματος.

Ολόκληρο το επεισόδιο γυρίστηκε από κάποιον σε ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε μια εβδομάδα αφότου ένας ένοπλος σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 21 στο κέντρο του Όσλο.

Το κάψιμο του Κορανίου σε γειτονιές με μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό έχει μετατραπεί σε «μόδα» ανάμεσα στους ακροδεξιούς εθνικιστές που τα τελευταία χρόνια, προχωρούν συχνά σε τέτοιες προκλητικές ενέργειες.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…