Νόμος και τάξη επί ημερών Μητσοτάκη: 6 εκτελέσεις σε 16 μήνες

Δεν είναι η μοναδική φορά που τέτοιου είδους δολοφονίες , όπως του δημοσιογράφου Γιώργου ΚαραΙβάζ, λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες, επιτείνοντας το γενικευμένο έλλειμμα ανασφάλειας που διακατέχει τους πολίτες, καθώς πληθαίνουν οι ένοπλες εκτελέσεις με όρους υποκόσμου.  

5279653

Η εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς ο αστυνομικός ρεπόρτερ δέχθηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες από αγνώστους ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, μετά τη δουλειά.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα του επιτέθηκαν και τον πυροβόλησαν απανωτές φορές, τη στιγμή που στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Ωστόσο δεν είναι η μοναδική φορά που τέτοιου είδους δολοφονίες λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες, επιτείνοντας το γενικευμένο έλλειμμα ανασφάλειας που διακατέχει τους πολίτες, καθώς πληθαίνουν οι ένοπλες εκτελέσεις με όρους υποκόσμου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν δολοφονηθεί έξι άνθρωποι και μάλιστα σε δρόμους γειτονιών και προαστίων της Αθήνας.

Άλιμος, 9 Απριλίου 2021: Θύμα δολοφονίας πέφτει ο γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Γιώργος Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του. Το περιστατικό έγινε επί της οδού Άνινου στον Άλιμο.

Ηλιούπολη, 28 Δεκεμβρίου 2020: 38χρονος δολοφονήθηκε με μαφιόζικο τρόπο στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών.

Βριλήσσια, 9 Δεκεμβρίου 2020:  Ένας 56χρονος δολοφονήθηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην οδό Υμηττού, στα Βριλήσσια, στις 3:30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών η εκτέλεση παρέπεμπε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Καλλιθέα, 5 Οκτωβρίου 2020:  Στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέα εκτελέστηκε λίγο μετά τις πέντε το πρωί με πυροβόλο όπλο ο 60χρονος Ευάγγελος Πάλλης.

Βάρη, 19 Ιανουαρίου 2020: Τέσσερα άτομα εισέβαλαν με πυροβόλα όπλα σε ταβέρνα στα «Βλάχικα» της Βάρης, περίπου στις 18:30 το απόγευμα και τραυμάτισαν θανάσιμα δύο ξένους υπηκόους. Σύμφωνα με την αστυνομία οι υπαίτιοι και τα θύματα ανήκαν σε συμμορίες που δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια.

Πηγή;Documentonews

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…