Νόμος είναι το δίκιο των πλουσίων – Η ΝΔ καλύπτει Άδωνη περί φοροαποφυγής (video)

Το δικαίωμα των πλουσίων στην φοροαποφυγή δεν είναι τελικά κυριαρχούσα ιδεολογική γραμμή μόνο του Άδωνη Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Κωστής Χατζιδάκης αλλά και άλλοι βουλευτές της ΝΔ, φρόντισαν σήμερα να δικαιολογήσουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στους κανόνες της ελεύθερης οικονομίας». Με αυτό τον χυδαίο τρόπο δικαιολόγησε τον Άδωνη Γεωργιάδη ο Β αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης σε εμφάνισή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Χατζηδάκης, φρόντισε μάλιστα να φτάσει σε επίπεδα Αδώνιδος την προκλητικότητά του, δηλώνοντας «Κάνουμε συζήτηση για τα Paradise και Panama Papers και δεν κάνουμε κουβέντα για το ότι υπερφορολογούμε τους επιχειρηματίες και φεύγουν;» δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης κατηγορώντας για την φοροαποφυγή «το καθεστώς της υπερφορολόγησης των επιχειρηματιών».


Λίγο νωρίτερα και πάλι στην ΕΡΤ, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Βλάσσης είχε υποστηρίξει και αυτός τον Άδωνη Γεωργιάδη λέγοντας πως «Είναι παράλογο ότι ισχύει (αυτό που λέει ο κ. Γεωργιάδης); Αν η φορολογία ήταν χαμηλή θα έψαχνε κανείς να φύγει έξω;»


Όπως γίνεται σαφές, η ακραία νεοφιλελεύθερη ηγετική ομάδα της ΝΔ έχει πλέον πλήρη ιδεολογική ηγεμονία στο κόμμα και δεν κάνει καν προσπάθεια να κρύψει τις απόλυτα ταξικές απόψεις της, οι οποίες συνοψίζονται στην εξής μία: Νόμος είναι το δίκιο των πλουσίων.

Μυστηριώδης εξαφάνιση βρετανού αστρονόμου – Ανέγγιχτο το δωμάτιό του στο αστρονομικό παρατηρητήριο

Μυστηριώδης εξαφάνιση βρετανού αστρονόμου – Ανέγγιχτο το δωμάτιό του στο αστρονομικό παρατηρητήριο

Η γιγαντιαία επιχείρηση, με τη συμμετοχή drones και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, δεν έχει αποφέρει καρπούς…

«Που είναι η Τζάκι;» – Ο Μπάιντεν έψαχνε στο ακροατήριο βουλευτή που σκοτώθηκε σε τροχαίο (Video)

«Που είναι η Τζάκι;» – Ο Μπάιντεν έψαχνε στο ακροατήριο βουλευτή που σκοτώθηκε σε τροχαίο (Video)

Tο ατυχές περιστατικό έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, επαναφέροντας τη συζήτηση σχετικά με το…