Newsroom

Newsroom

Νομικά εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ κινείται ο δήμος Χαλανδρίου

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσος αναφέρει ότι έχει δώσει τη σχετική εντολή στη Νομική Υπηρεσία, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

1613745873407

Την απόφασή του να κινηθεί νομικά κατά του ΔΕΔΔΗΕ για την παρατεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Χαλανδρίου, γνωστοποίησε ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος. Σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «αποκαρδιωτική κατάσταση» μετά το πέρασμα της «Μήδειας» και πως ήδη έχει δώσει τη σχετική εντολή στη Νομική Υπηρεσία, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου δήλωσε συγκεκριμένα: «Η αποκαρδιωτική κατάσταση με τις διακοπές ρεύματος στις γειτονιές της πόλη μας για πέμπτη ημέρα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Η πρωτοφανής αναλγησία των υπευθύνων του ΔΕΔΔΗΕ δοκιμάζει την υπομονή όλων μας και θέτει σε κίνδυνο περιουσίες, ελπίζουμε όχι και ανθρώπινες ζωές».

Και ο κ. Ρούσσος πρόσθεσε: «Έχω δώσει εντολή στη Νομική Υπηρεσία για τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε ο Δήμος Χαλανδρίου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δοκιμαζόμενους δημότες του, να κινηθεί νομικά εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ».

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…