«Νo habemus»

Περισσότερες από τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση των ιδιοκτητών των Big4 που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο όπως και πριν συνάντηση. Οτι διαφωνούν!

big4

Η μεγάλη συνάντηση των Big4  ολοκληρώθηκε με εκπροσώπους της FIFA, της UEFA, της ΕΠΟ και της Super League, αλλά καπνός δεν βγήκε… Mάλιστα τόσο κατά την προσέλευση, και στην συνεδρίαση οι ιδιοκτήτες δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά μεταξύ τους, δείγμα ότι το κλίμα είναι πολεμικό και φως στο ορίζοντα δύσκολα θα υπάρξει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, οι ιδιοκτήτες στο μόνο που συμφώνησαν είναι για ακόμη περισσότερους ξένους διαιτητές στα πλέι οφ.  Όπως σημείωσε θα γίνουν νωρίτερα οι εκλογές για την ΕΠΟ, πιθανότατα μέσα στον Ιούνιο του 2020. 

Επίσης ο  Χέρμπερτ Χούμπελ ανέφερε ότι πως: «Ειπώθηκαν πράγματα που ίσως είναι αντίθετα στη δική μου κουλτούρα και ήταν προσβλητικά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χέρμπερτ Χούμπελ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό που πήρε την μπάλα και οργάνωσε τη συνάντηση αυτή. Για να μιλήσουμε ανοικτά, τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Όλες οι πλευρές άρχισαν να μιλάνε. Εγώ όντας Αυστριακός δεν είμαι συνηθισμένος στη δική σας νοοτροπία. Ειπώθηκαν πράγματα που ίσως είναι αντίθετα στη δική μου κουλτούρα και ήταν προσβλητικά. Εδώ είναι διαφορετικά. Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπήρξε συμφωνία να γίνουν κάποια πράγματα. Η FIFA και η UEFA δεν μπορούν να μείνουν για πάντα. Οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν νωρίτερα, ίσως τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Θα υπάρχουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα καθοριστικά παιχνίδια. Θέλουμε να μειωθούν τα παράπονα»

«Έγινε μια αρχή, αλλά δεν λύθηκαν όλα»

Από την μεριά του ο  υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε μετά την συνάντηση: «Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για έναν διάλογο των εκπροσώπων των κορυφαίων. Έγινε με τη συνεργασία των κεντρικών στελεχών της FIFA/UEFA και τους ευχαριστούμε. Οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, με θέαμα και γεμάτα γήπεδα. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Η συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, αλλά έβαλε μια σειρά και αύριο με την επικύρωση όλων των μελών της steering committee θα πάμε παραπέρα. Η δουλειά δεν σταματά. Έγινε μια καλή αρχή. Ελπίζω να συνεχιστεί», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής – «Να πετάξουν τη στολή οι αστυνομικοί» (video)

at agion 1 1 1

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής – «Να πετάξουν τη στολή οι αστυνομικοί» (video)

23 ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το Τμήμα των…

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…