Newsroom

Newsroom

Νίκος Τσουμάνης: Εξετάζεται το σενάριο της δολοφονίας – Ποιος ήταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής (video μαρτυρίες)

Ενδελεχής έρευνα της σήμανσης και του εγκληματολογικού για τις συνθήκες του θανάτου του - Τι λένε οι πρώτες μαρτυρίες όσων ήξεραν τον νεαρό ποδοσφαιριστή

5392003

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη. Ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου παραμένει συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του νεαρού γνωστού ποδοσφαιριστή, με τις αρχές να εξετάζουν το σενάριο της δολοφονίας.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τις συνθήκες του θανάτου του παλιού ποδοσφαιριστή του Άρη, Νίκου Τσουμάνη, καθώς αυτός φαίνεται ότι προήλθε από πνιγμό (ασφυκτικό θάνατο). Το εν λόγω σενάριο προβληματίζει ακόμα περισσότερο καθότι οι πληροφορίες του metrosport.gr, αναφέρουν ότι προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης (tire up)

Μάλιστα, το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του περιπλέκεται ακόμα περισσότερο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria.gr, τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας (04.10.2021) η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του.

Ποιος ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης

Ο δημοσιογράφος – αθλητικογράφος του metrosport.gr Χάρης Δημαράς, ο οποίος αποκάλυψε την είδηση, αναφέρει ότι ήξερε τον ποδοσφαιριστή και τον χαρακτηρίζει ως έναν άνθρωπο έξω καρδιά. Όπως δηλώνει ο ίδιος φέτος έπαιζε στην ομάδα του Μακεδονικού και από οσο ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίζει δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Ο Τσουμάνης Νίκος ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Μακεδονικό στην Γ κατηγορία για ένα χρόνο μέχρι το 2010.Την χρονιά 2008-2009 αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ έπαιξε και σε 2 παιχνίδια της Superleague.  Δυνατό του σημείο το αριστερό του πόδι. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Α.Ο. Κέρκυρα παίρνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έναν χρόνο αργότερα στον Πανθρακικό. Τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και πάλι με τον Άρη, ενώ φέτος αγωνιζόταν και πάλι με την φανέλα του Μακεδονικού. 

Ο Γιώργος Τότσικας επικεφαλής του PressAris, όταν έφτασε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο αθλητής, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τον γνώριζα από τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή.

Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη. Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε. Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

 

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…