Νίκος Παππάς: "O κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να μετατραπεί σε νέο ΠΑΣΟΚ αλλά να γίνει ακόμη ένα ΚΚΕ"

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» παραχώρησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.…

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» παραχώρησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
 
Ο Νίκος Παππάς, αναφέρθηκε στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, μετά και τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη δράση της τρόικα στις χώρες που βρίσκονται σε μνημονιακά προγράμματα. Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας το συμπέρασμα του εισηγητή της έκθεσης, ευρωβουλευτή των σοσιαλιστών, Αλεχάνδρο Σέρκας, ο οποίος είπε ότι η τρόικα έδρασε ως «χασάπης» σε αυτές τις χώρες.
 
«Η τρόικα είναι σε αποδρομή», τόνισε ο Νίκος Παππάς, για να προσθέσει ότι «Έχουμε κυβέρνηση που συμπεριφέρεται ως βοηθός χασάπη. Ενόψει των ευρωεκλογών, ο κόσμος πρέπει να απαντήσει καταλλήλως σε αυτούς που έστησαν το χασάπικο».
 
Παράλληλα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, παρέσχε απόλυτη στήριξη στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, απαντώντας στα περί «Βάρκιζας» του Π. Λαφαζάνη και τονίζοντας ότι «Δεν υπάρχει κίνδυνος για ‘Βάρκιζα’, ούτε για ‘βρόμικο 89’. Βέβαια, δεν υπάρχει κίνδυνος και για ‘Λιτόχωρο», για να προσθέσει με νόημα ότι «Ο κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να μετατραπεί σε νέο ΠΑΣΟΚ αλλά να γίνει ακόμη ένα ΚΚΕ». periodista.gr

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας: Άνδρας έπεσε με το αμάξι του σε πλήθος – Πολλοί τραυματίες

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας: Άνδρας έπεσε με το αμάξι του σε πλήθος – Πολλοί τραυματίες

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο οδηγός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τσίπρας από Ελεγκτικό Συνέδριο: Δεσμευόμαστε για ένα κράτος δημοκρατικό, αποτελεσματικό και αξιοκρατικό

Τσίπρας από Ελεγκτικό Συνέδριο: Δεσμευόμαστε για ένα κράτος δημοκρατικό, αποτελεσματικό και αξιοκρατικό

«Αυτή είναι η δική μας δέσμευση και θα την κάνουμε πράξη»