Νίκος Παππάς : Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία μεριμνά μόνο για τα συμφέροντα «κολλητών»

«Είτε πρόκειται για απευθείας αναθέσεις είτε για πονηρές συμβάσεις. Θα ελέγξουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ.», ανέφερε  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής , Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ιonion FM»

pappas

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ιonion FM» και στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο παραχώρησε ο Νίκος Παππάς , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής , Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης
 

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς :

► Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία μεριμνά μόνο για τα συμφέροντα «κολλητών». Είτε πρόκειται για απευθείας αναθέσεις είτε για πονηρές συμβάσεις. Θα ελέγξουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

► Η διακοπή των μεγάλων έργων στην περιοχή της Ηλείας είναι πολιτική εκδίκηση απέναντι στον λαό της περιοχής. Η αδράνεια τα τελευταία δυο χρόνια σε σχέση με τον δρόμο Πατρών-Πύργου είναι ενδεικτική.

► Αυτοί που έστησαν μια προανακριτική για έναν διαγωνισμό κατά τον οποίον το δημόσιο εισέπραξε λεφτά και δεν έχασε, δεν θα αποφύγουν τον πολιτικό και ηθικό διασυρμό.

► Οι ισχυρισμοί του μοναδικού τους μάρτυρα έχουν κριθεί από τη δικαιοσύνη. Και από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο και από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Η προανακριτική συστήθηκε, υπερψηφίζοντας μια πρόταση η οποία αγνόησε αυτές τις αποφάσεις. Η υπόθεση θα αφήσει ένα τεράστιο πολιτικό στίγμα στην παράταξη της ΝΔ.

► Στα ΜΜΜ, καθημερινά, στοιβάζονται πάνω ένα εκατομμύριο άνθρωποι, γιατί είναι «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους. Η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει τις αστικές συγκοινωνίες, ενώ για τα μάτια του κόσμου έπαυσε έναν γενικό γραμματέα.

► Ο κ. Μητσοτάκης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την εξέλιξη της πανδημίας. Πριν του έφταιγαν οι πολίτες, τωρα οι λοιμωξιολόγοι.

► Είναι προφανές ότι στην υπόθεση Φουρθιώτη υπάρχουν εξαρτήσεις και κάποιοι φοβούνται να μιλήσουν.

 

Πηγή: apokalypseis.com