Νικολαΐδης για «άδειασμα» Αυγενάκη: Καψώνια του Μητσοτάκη στους υπουργούς του

Το «πανηγυρικό άδειασμα» του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολιάζει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης

nikolaidis

«Αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κάνει καψώνια στους υπουργούς του είναι δικαίωμα του», σχολιάζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σημειώνοντας πως το πρόβλημα όμως είναι ότι «η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο με την πανδημία».

Ειδικότερα, αναφέρει πως «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί υπερθεμάτιζε για την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού κύριου Αυγενάκη σχετικά με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα εν μέσω πανδημίας. Δυο ώρες αργότερα ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να αδειάσει πανηγυρικά και τον υφυπουργό του και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο». Κατόπιν αυτού, αναφέρει πως ο πρωθυπουργός «αν θέλει να κάνει καψώνια στους υπουργούς του είναι δικαίωμά του» και πως «το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο με την πανδημία». Προσθέτει ο κ. Νικολαΐδης ότι «το αλαλούμ, οι καθημερινές παλινωδίες και οι κινήσεις πανικού έχουν οδηγήσει όχι μόνο στην δραματική αύξηση των κρουσμάτων αλλά και στην ολοένα και διογκούμενη δυσπιστία των πολιτών».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός νωρίτερα «άδειασε» τον υπουργό του, Λευτέρη Αυγενάκη, που είχε προχωρήσει σε διθυραμβικές δηλώσεις ότι «οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα γήπεδα»  αλλά και την επιτροπή λοιμωξιολόγων του υπουργείου, που είχαν δώσει το «πράσινο φως» για παρουσία φιλάθλων σε ποσοτό 10% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου.

Στην ανακοίνωσή του ανέφερε: «Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες».

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…