Newsroom

Newsroom

Νίκο Γκάλη συμμερίσου την αγωνία τους

Νίκο Γκάλη, όταν ανεπαρκείς θέλουν-αγωνιούν να νιώσουν σημαντικοί, ο ασφαλής τρόπος-οδηγός προς την αυθυποβολή πως, έστω και στιγμιαία, κάλυψαν τα κενά τους είναι όταν επιχειρούν να πλήξουν απρόσιτες κορυφές όπως εσύ... Με λασπολογία, συνηθέστερα με ψέμματα όπως τώρα στην περίπτωση της... καθόδου σου στις επόμενες εκλογές!

5aeb3b791dc5243f6e8b45b0

Γράφει ο Σπύρος Τσάμης 

Αλήθεια, συμμερίσου την ίδια αγωνία τους…

Όσο για τους «δημοσιογράφους», προ ημερών σε ντέρμπι υπήρχε πρόνοια ύπαρξης φρουρών της τάξης στα δημοσιογραφικά θεωρεία επειδή ο κίνδυνος συμπλοκής μεταξύ «δημοσιογράφων», δήθεν ρεπόρτερ των ομάδων που έπαιζαν, ήταν υπαρκτός! Ευχαριστούμε που μίλησες!

Επειδή, όπως και την εποχή που μας απογείωνες ως παίκτης έτσι και τώρα, μίλησες-και δεν αρκέστηκες μόνο στα, ούτως ή άλλως εύγλωττα, έργα σου εντός γηπέδου- μόνο όταν είχες κάτι σημαντικό να πεις! Συνέχισε έτσι, έχουμε ανάγκη ως κοινωνία τις παρεμβάσεις από μοναδικότητες όπως εσύ.

πηγή: efsyn.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…