Newsroom

Newsroom

Νικητής αλλά καταβεβλημένος ο Βασίλης Λεβέντης – Κέρδισε τον κορονοϊό αλλά έχασε 20 κιλά (video)

Τι δήλωσε ο γιος του για την τεράστια μάχη του Βασίλη Λεβέντη - Οι πρώτες εικόνες μετά το εξιτήριο

4842549

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από νοσηλεία 75 ημερών, αφότου είχε εισαχθεί με λοίμωξη COVID-19. 

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου, «η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική», και πράγματι, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό.

Στις εικόνες όμως που βγήκαν στη δημοσιότητα μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «STAR», ο κ. Λεβέντης φαίνεται εμφανώς αδυνατισμένος, με πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει χάσει 20 κιλά. 

Τα πλάνα τραβήχτηκαν τη στιγμή που ο Βασίλης Λεβέντης φτάνει στο σπίτι του στη Βάρη με το ασθενοφόρο λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Σχετικές δηλώσεις έκανε και ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριο Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως: «Είχε μεγάλη θέληση και οφείλω να ευχαριστήσω αυτή τη στιγμή όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν ήταν ποτέ αντιεμβολιαστής, ίσα ίσα έχει κάνει και βίντεο στα οποία προέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Ο ίδιος έχει υποκείμενα νοσήματα. Έχει περάσει δύσκολα. Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί και δεν είχε όλες αυτές τις φοβίες, μπορεί και να το περνούσε όπως το περνάνε και οι περισσότεροι εμβολιασμένοι».

 

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…