«Νικήσαμε», φωνάζει ο Πρετεντέρης και κλείνει το μάτι στο Μαρινάκη

Ο Γιάννης Πρετεντέρης σχολίασε στο One Channel ότι το Mega νίκησε και επιστρέφει.

ek pret

Είναι πλέον γνωστό ότι στην εταιρεία ALTER EGO MEDIA του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη ανήκει πλέον η ταινιοθήκη και το σήμα του Μεγάλου Καναλιού (MEGA) μετά από πλειστηριασμό, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ειδικότερα, στην ALTER EGO MEDIA περνούν η πνευματική ιδιοκτησία του σταθμού, δηλαδή η ταινιοθήκη και τα σήματα τόσο του καναλιού όσο και εκπομπών.

Είναι επίσης ευρέως γνωστό ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης ουδέποτε νοιάστηκε για τις ζωές και τις τύχες των εργαζομένων, που βρέθηκαν στο δρόμο όταν το MEGA μπήκε στις γνωστές περιπέτειες μέχρι και που έκλεισε. Απεναντίας ο Πρετεντέρης πάντα χειροκροτούσε και στήριζε ότι στεκόταν εμπόδιο στην ευτυχία του κόσμου της εργασίας.

Όταν λοιπόν, ο Γιάννης Πρετεντέρης, καλεσμένος σε εκπομπή του One Channel, σχολιάζει ότι το Mega νίκησε και επιστρέφει, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη σημασία που σηματοδοτεί στα ελληνικά media αυτό το γεγονός, ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να «γλείφει» το καινούριο του αφεντικό από τη μία και από την άλλη, να τρίβει τα χέρια του για την εγκαθίδρυση της «νέας κανονικότητας» στο τηλεοπτικό πεδίο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος έχει «κλείσει» στο νέο πρόγραμμα του One channel του Βαγγέλη Μαρινάκη να παρουσιάζει βραδινή πολιτική εκπομπή και να εμφανίζεται στο δελτίο και σε άλλες εκπομπές για να κάνει σχόλια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η εκπομπή δεν θα μεταδίδεται τα άγρια μεσάνυχτα (όπως παλιά στο MEGA) αλλά αρκετά νωρίτερα. Εξάλλου καημός του ήταν και τις εποχές του πάλαι ποτέ μεγάλου καναλιού να μη βγαίνει στον αέρα σχεδόν αξημέρωτα. Λες κι αυτός ήταν ο λόγος τον μονοψήφιων νούμερων τηλεθέασης της «θρυλικής» Ανατροπής.