Newsroom

Newsroom

Νίκη της ΔΗΣΥΕ στον σύλλογο εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας

Με το συντριπτικό ποσοστό του 86,56% των ψήφων που συγκέντρωσε στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα η παράταξη της «ΔΗΣΥΕ – Συνεργαζόμενοι», κατήγαγε μεγάλη νίκη

5710bbfa1dc5240e4f8b4715

Εκτός όλων των άλλων σημείωσε και εντυπωσιακή αύξηση του ποσοστού της – κατά 16,50 περίπου μονάδες – σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2013, ενώ παράλληλα έστειλε και πολλαπλά μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «Με βάση το παραπάνω ποσοστό η ΔΗΣΥΕ καταλαμβάνει έντεκα (11) από τις δεκατρείς (13) έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Στην Εθνική Τράπεζα (ΣΥΤΑΤΕ), αυξάνοντας και εδώ τον αριθμό των μελών της.

Αντίστοιχο ποσοστό σημείωσε και στην ΟΤΟΕ, όπου – με 86,33% – εξέλεξε εννέα (9) από τους έντεκα (11) αντιπροσώπους.

Τέλος, στο Ε.Κ. Αθηνών εξέλεξε τους επτά (7) από τους οκτώ (8) αντιπροσώπους, ενώ στα Εργατικά Κέντρα Χανίων, Πατρών και Θεσσαλονίκης το σύνολο των εδρών.»

Στην εκλογική διαδικασία, καταγράφηκε μεγάλη συμμετοχή με το ιστορικό ποσοστό του 92,11%.

Η ΔΗΣΥΕ στην ανακοίνωσή της καταλήγει τονίζοντας πως: «’Οπως πάντα, μακριά από πρόσκαιρες μικροπολιτικές και συνδικαλιστικές σκοπιμότητες, θα στηρίξει με σοβαρότητα, συνέπεια και ειλικρίνεια και αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση όλων των προβλημάτων που απασχολούν το σύνολο των συναδέλφων.

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανένας. Από αύριο κιόλας, όλοι μαζί, ενωμένοι, θα στρατευτούμε κάτω από τον κοινό μας στόχο, ώστε να δημιουργήσουμε ξανά τις συνθήκες για μια καλύτερη ζωή. Για εμάς, τις οικογένειές μας, τα παιδιά και την κοινωνία μας.»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…