Newsroom

Newsroom

Νίκαια: «Ποιος θα φέρει πίσω τον άνδρα μου;» – Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου (Video)

«Δεν θα παίρναμε τον νόμο στα χέρια μας, γιατί υποτίθεται ότι είμαστε σε πολιτισμένο κράτος. Οπότε, απευθυνθήκαμε σε αστυνομικό τμήμα».

b5c857ed7ab24030b98658ba53ddac1b

Σοκάρει η μαρτυρία της συζύγου του θύματος και κόρης του δράστη, μητέρας δύο παιδιών, για τον 64χρονο που σκότωσε τον γαμπρό του έξω από το γκαράζ του σπιτιού του στη Νίκαια και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Σημειώνεται ότι ο 64χρονος άφησε πίσω του και ένα σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο έχουν επικεντρωθεί οι αρχές.

«Ποιος θα φέρει πίσω τον άνδρα μου;»

«Θεώρησα ότι από τη στιγμή που απειλούμαι εγώ, ο σύζυγός μου και το παιδάκι μας (τότε είχαμε ένα), εννοείται ότι δεν θα παίρναμε τον νόμο στα χέρια μας, γιατί υποτίθεται ότι είμαστε σε πολιτισμένο κράτος. Οπότε, απευθυνθήκαμε σε αστυνομικό τμήμα και μας είπαν ότι πρέπει να γίνει καταγγελία στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, γιατί εκεί μένει.

Μία μέρα πριν, μας έλεγε ότι αν δε γυρίσει σπίτι η μάνα μου, στο σπίτι μας θα χυθεί αίμα. Με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2020, σε σπίτι που υπήρχε μωρό 10 μηνών. Δεν υπήρχε σεβασμός.

Αναφέραμε στις αρχές ότι έλεγε πως είχε το Άγιο Πνεύμα και πρέπει να τον ακούμε, ότι έγραφε ποίηση και άλλα. Ήταν ένας άνθρωπος αλλοπρόσαλλος», επεσήμανε, μιλώντας σήμερα (04/03) στον ALPHA.

«Μας απειλούσε, είχε έπαρση και αισθανόταν ότι δεν τον συμπαθούσε κανένας. Ήταν βίαιος, έτοιμος να μας αρπάξει όλους, είχε μανία καταδίωξης. Νόμιζε ότι όλοι προσπαθούσαν να τον χωρίσουν με το παιδί. Μία Δευτέρα, με παίρνουν περιχαρείς από την κλινική και μου είπαν ότι του έδωσαν εξιτήριο», αποκάλυψε εν συνεχεία.

«Τι άλλο να έκανα; Να έπαιρνα μπράβους για εμένα και τον σύζυγό μου; Να έπαιρνα τον νόμο στα χέρια μου;»

«Αν θεωρείτε ότι το κράτος με προστάτευσε και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν καλά, τότε να πούμε “ΟΚ” και να το κλείσουμε. Σκοτώθηκε ο άντρας μου, δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών μου», συμπλήρωσε η κόρη του του δράστη και σύζυγος του θύματος, κάνοντας έκκληση για μαρτυρίες που αποδεικνύουν την κακοποιητική συμπεριφορά του δράστη.

Τι έγραφε το σημείωμα

«Σας γράφω όλους στα α… μου. Ό,τι έχω μέσα στο αυτοκίνητο, τα αφήνω στον γαμπρό μου (σ.σ. τον άντρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα», γράφει το σημείωμα, δείχνοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 64χρονος.

Βασικό κίνητρο ήταν η εκδίκηση που ήθελε να πάρει από την κόρη του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του με την μητέρα της. Μάλιστα ο δράστης δεν δίστασε να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις της οικογένειας της κόρης του για μέρες πριν τελικά πατήσει τη σκανδάλη και αφαιρέσει τη ζωή του συζύγου της κόρης του την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Ήθελε, όπως εκείνη «του είχε πάρει τη γυναίκα του» έτσι κι εκείνος να της πάρει τον σύζυγο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης αποδείξεις από μαγαζιά φαστ φούντ και βενζινάδικα της Αττικής, τα οποία δείχνουν σε ποιες περιοχές είχε κινηθεί πριν το άγριο φονικό.

Δείτε το βίντεο:

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…