Newsroom

Newsroom

Νίκαια: 64χρονος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον γαμπρό του, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο (video)

Νέες αποκαλύψεις για την νέα οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Νίκαια.

νικαια δολοφονια

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει στη Νίκαια σε βάρος ενός άντρα o πεθερός του. Ο 64χρονος δράστης πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα τον 40χρονο γαμπρό του την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητο. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό το θύμα έπεσε κάτω και τότε ο πεθερός του του έριξε τη χαριστική βολή.

 

Μπροστά στην εν ψυχρώ δολοφονία ήταν το 4χρονο παιδί του 40χρονου, το οποίο είδε τον παππού του να σκοτώνει τον πατέρα του.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, καθώς και ο πατέρας του 39χρονου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα είχαν συμβεί.

Ο δράστης είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Mega,  ο δράστης είχε χωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ ήταν αποκομμένος από την πρώην σύζυγό του και την κόρη του.

Συγγενείς του 39χρονου θύματος αναφέρουν ότι ο πεθερός του είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην σύζυγο και την κόρη του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στην Σταυρούπολη.

«Ο άνθρωπος αυτός είχε νοσηλευτεί στη Θεσσαλονίκη προφανώς μετά από καταγγελία που είχε κάνει η οικογένειά του. Λίγο μετά αφέθηκε πάλι ελεύθερος. Αν δεν υπάρχει μία παρακολούθηση, ένα follow up, οι άνθρωποι αυτοί δεν γίνονται καλά σε μία ημέρα», είπε στο MEGA ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και συνέχισε:

«Κανείς δεν ξέρει πόσο μεγάλο διάστημα είχε μεσολαβήσει από τότε που πιστοποιήθηκε ότι είναι εντάξει να βγει στην κοινωνία. Ο ρόλος του κράτους και των υποδομών του που υποστηρίζει και παρακολουθεί τέτοιες περιπτώσεις είναι σημαντικός, αλλά δεν θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να έχει έναν αστυνομικό από πίσω του».

Από την άλλη ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας σημείωσε πως η αστυνομία δεν έχει καμία αρμοδιότητα μόλις αφεθεί ελεύθερος με υπογραφή κάποιος τρόφιμος ψυχιατρικού ιδρύματος.

 

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…