Newsroom

Newsroom

Νευρίασε… «ελληνικά» ο Αντετοκούνμπο: Έσπασε πινακίδα με κλωτσιά και έσκισε τη φανέλα με τα δόντια

Ζήτησε συγγνώμη αμέσως μετά τον αγώνα για τη συμπεριφορά του. Δείτε τα βίντεο

AP 19179470937108

Μπορεί οι Μπακς να νίκησαν και ο ίδιος να συνέχισε τα ρεκόρ του, όμως και πάλι δεν ήταν ικανοποιημένος από τη συνολική του εμφάνιση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αδυνατώντας να συμβιβαστεί με οτιδήποτε λιγότερο από την τελειότητα στο παιχνίδι του, εκνευρίστηκε με την εμφάνισή του και  δεν προσπάθησε να κρύψει τα νεύρα του.

Μετά από ένα airball που έκανε σε ελεύθερη βολή και ύστερα από την απόφαση του προπονητή να τον βγάλει προσωρινά εκτός παιχνιδιού, ο Γιάννης κλώτσησε μια διαφημιστική πινακίδα κάνοντάς τη θρύψαλα, ενώ έσκισε και τη φανέλα του δαγκώνοντάς την από τα νεύρα του.

 

«Θα προσπαθήσω να πληρώσω για την πινακίδα ή θα σας την ανταλλάξω με μία των Μπακς όταν έρθετε στο Μιλγουόκι. Αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ενέργεια μου, ήμουν δυσαρεστημένος από την απόδοση μου στο πρώτο μέρος», σχολίασε.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Greek Freak, στον συγκεκριμένο αγώνα κόντρα στη Θάντερ, πέτυχε 35 πόντους και μάζεψε 16 ριμπάουντ στην εκτός έδρας νίκη επί των Οκλαχόμα Θάντερ με 121-119 και έπειτα από 41 χρόνια ισοφάρισε το ρεκόρ του Μαρκίς Τζόνσον με πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία ξεπέρασε τους 30 πόντους.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…