Newsroom

Newsroom

To Netflix ετοιμάζει σειρά με τίτλο «Social Distance»

H δημοφιλής πλατφόρμα προσαρμόζεται στην πρωτόγνωρη συνθήκη της καραντίνας και έρχεται με μία νέα παραγωγή. 

social distance

Ο όρος social distancing είναι το trend όχι μόνο των ημερών αλλά και ολόκληρου του 2020. Φυσικά το Χόλιγουντ προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτό όσο τον δυνατόν περισσότερο μπορεί, και με τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει λόγω πανδημίας, η βιομηχανία προσπαθεί να βρει καινούργιους τρόπους παραγωγής σειρών και ταινιών. 

Ετσι το Netflix ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ήδη μια σειρά ανθολογίας για την καραντίνα από την δημιουργό του «Orange is the New Black» Τζέντζι Κόχαν, με τίτλο, τι άλλο, «Social Distance» η οποία υπόσχεται πως θα επικεντρωθεί στη «νέα, περίεργη και περίπλοκη πραγματικότητα στην οποία όλοι ζούμε».

Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την σειρά μόνο ότι τα πάντα θα γίνουν απομακρυσμένα. Ο Ντιέγκο Βελάσκο θα σκηνοθετεί από το σπίτι του, η showrunner Χίλαρι Γουάισμαν Γκρέιχαμ θα τρέχει την σειρά από το δικό της και το καστ θα παίζει τους ρόλους τους από τα δικά τους σπίτια.

Σε μια κοινή τους δήλωση η ομάδα της σειράς είπε πως «όλοι προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να συνδεθούμε καθώς βρισκόμαστε σε απόσταση. Αυτό μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε μια σειρά ανθολογίας η οποία θα λέει ιστορίες για την τωρινή κατάσταση στην οποία ζούμε – τις μοναδικές προσωπικές και βαθιά ανθρώπινες ιστορίες οι οποίες δείχνουν πως όλοι μας ζούμε ξεχωριστά μαζί. Προκαλούμε τους εαυτούς μας να κάνουμε κάτι νέο: να δημιουργήσουμε κάτι από απόσταση έτσι ώστε το καστ και το συνεργείο μας να παραμείνουν ασφαλείς. Η εμπειρία του social distancing είναι παγκόσμια αλλά καμιά προσωπική ιστορία δεν είναι ίδια. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα ιστοριών και στιγμών, κάποιων εκρηκτικών και κάποιων βαρετών, ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να καταγράψουμε τις στιγμές αυτές στον χρόνο. Και ελπίζουμε πως το “Social Distance” θα βοηθήσει τους ανθρώπους να νιώσουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το καστ ή ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Πηγή: flix.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…