Newsroom

Newsroom

Το Netflix αυξάνει τις τιμές του – Τι θα συμβεί στην Ελλάδα

Πως διαμορφώνονται οι τιμές για τις standard και τις premium συνδρομές στο Netflix 

Σύμφωνα με το CNNi, σε νέες αυξήσεις των τιμών προχώρησε το Netflix στα πακέτα συνδρομής.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η standard συνδρομή στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 1,50 δολάρια με την τιμή να ανέρχεται στα 15,49 δολάρια, ενώ η βασική δέχθηκε αύξηση της τάξεως του 1 ευρώ με την τιμή να διαμορφώνεται στα 9,99 δολάρια. Όσον αφορά την premium συνδρομή, μετά την αύξηση των 2 δολαρίων, κοστίζει πλέον 19,99 δολάρια.

Στα ίδια περίπου επίπεδα κινήθηκαν και οι αυξήσεις στον Καναδά. Ειδικότερα, παρά την τιμή της βασικής συνδρομής που παραμένει ίδια, η standard συνδρομή αγγίζει πλέον τα 16,49 δολάρια, ενώ η premium τα 20,99 δολάρια.

«Καλύτερη εμπειρία στο Netflix»

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε στο CNNi: «Αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος έχει περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από ποτέ και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία για τα μέλη μας.

Ενημερώνουμε τις τιμές μας, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. Όπως πάντα, προσφέρουμε μια σειρά από σχέδια, ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν μια τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους».

Μέχρι στιγμής, το νέο κύμα ανατιμήσεων δεν αφορά καμία Ευρωπαϊκή χώρα, και ως εκ τούτου, οι χιλιάδες χρήστες του Netflix δεν θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερα χρήματα. 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους